ilk başta kasa fanından sandım fakat fanları elimle durdurunca PSU dan geldiğini fark ettim. Bir de test etmek amacıyla komple psu çıkarıp sistemi dışarda çalıştırdım PSU fanı sürtüyor gibi ses çıkarıyor. Daha 2 ay önce satın aldım ne yapmalıyım?
hawkgamingNereden aldiniz
kesinlikle coil whine değil elimle fanları durdurup denedim. Fan sürtüyorSesi duyabilsek iyi olurdu. Cızırtı gibi demiyorsun o yüzden coil whine mı bilemedim, öbür türlü fan sürtebilcek durumda mı ? Belkide fanda bir fabrikasyon sorun vardır. Sesi duysak coil whine veya değil derim coil whine ise önemsiz sadece sestir öbür türlü servise ver derim.
şimdi videoyu da yüklüyorumSesi duyabilsek iyi olurdu. Cızırtı gibi demiyorsun o yüzden coil whine mı bilemedim, öbür türlü fan sürtebilcek durumda mı ? Belkide fanda bir fabrikasyon sorun vardır. Sesi duysak coil whine veya değil derim coil whine ise önemsiz sadece sestir öbür türlü servise ver derim.
hawkgaming
Mesaj otomatik birleştirildi:
kesinlikle coil whine değil elimle fanları durdurup denedim. Fan sürtüyor
şimdi videoyu da yüklüyorum
Sleeve bearing rulmanlı fan sorunsalı sistem soğuksa yada yağı kalmayınca bağırır. Psu sorunlu değil fanı sorunlu psu yu garantiye verin .hawkgaming
kesinlikle coil whine değil elimle fanları durdurup denedim. Fan sürtüyor
şimdi videoyu da yüklüyorum
tam olarak güç kaynağından geliyorVideodaki o ses güç kaynağından mı geliyor ? motor takmışlar galiba yanlışlıkla içine
Garantiye nasıl göndereceğim nzxt serisi içinSleeve bearing rulmanlı fan sorunsalı sistem soğuksa yada yağı kalmayınca bağırır. Psu sorunlu değil fanı sorunlu psu yu garantiye verin .
O konuda bir bilgim yok maalesef.tam olarak güç kaynağından geliyor
Garantiye nasıl göndereceğim nzxt serisi için