🔥İndirim NZXT C750 PSU 2.499 TL

Son 6 ayın en düşük fiyatı.

Bütçesi Olmayanlar İçin İyi Derdimde Değil :)

Az Daha Katıp Bunu Al Daha İyi Olur .

Kuponlarla dahada ucuza gelebilir. 150 TL'lik kuponlar paylaşılıyor arada. Birde papelden 150 tllik indirim desen 2.900 TL gibi bir fiyata kadar düşebilir.

Nzxt daha alınabilir 750 gayet yüksek değer yanılmıyorsam bu bronz serisi ayrıca aşırı sessiz harikaydı en son

Hayır aynılar hatta nzxt bi tık daha önde hp nin tek artısı 850w olması ama zaten 850w güç tüketecek bir sistemi bu PSU ya emanet etmenizi tavsiye etmem.

Yanlış hatırlamıyorsam 1 adet 2x6+2 pin kablosu vardı. O yüzden 300w tdpli ekran kartları ile kullanmayı düşünüyorsanız tercih etmeyiniz.

Açıklamasında da 220w rtx 3070'den bahsedilmiş. Orta-üst seviye sistemler için C tier ve fiyatıyla ideal bir psu. (rtx 5070-rx9070 ve altı)

çok da iyi bir psu değil ki bu giriş seviye. MSI Gen5 750W 3.300Tl biraz konulup, alınabilir.

3-4 ay önce bu fiyattayken sinerjiden almıştım kabloları yırtık sökük ve ezilmiş olarak geldi benim şansıma. Kullanmak nasip olmadı başka PSU'ya geçtim ama giriş seviyesi için güzel bence fakat 300w üstü ekran kartları için işe yaramıyor haberiniz olsun.

Yanlış hatırlamıyorsam 1 adet 2x6+2 pin kablosu vardı. O yüzden 300w tdpli ekran kartları ile kullanmayı düşünüyorsanız tercih etmeyiniz.

Açıklamasında da 220w rtx 3070'den bahsedilmiş. Orta-üst seviye sistemler için C tier ve fiyatıyla ideal bir psu. (rtx 5070-rx9070 ve altı)
Doğru hatırlıyorsunuz bende önceden almıştım, 2x8 pin 1x6 pin gereken kartta sıkıntı olmuştu, satmıştım.

çok da iyi bir psu değil ki bu giriş seviye. MSI Gen5 750W 3.300Tl biraz konulup, alınabilir.
Oda giriş seviye bir PSU.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunlu kronik bir seri. Mosfetlerinin yük altında patlamasıyla bilinir. v2 de düzeltildi densede alınmamalı bana göre. Tasarım hatalı çünkü. Bunu parça değiştirerek kurtaramazlar. Gerçekten kaliteli bir şey arıyorsanız delta GPS-650JB'ye bakılabilir.

Zamanında okumadan almıştım kargo çıkınca iptal edip iade ettim. Tek kablo ile 6+2 pin kabul edilebilir bir şey değil. 500-600w PSU almıyoruz. 750W için 2 x 6+2 şart...

Geri