Nzxt h6 flow extra fan teknik bilgi

Reaksiyon skoru
47
Kasam

Nzxt h6 flow

sanırım bu kasada fan controller yokmuş

3 tane bu fandan almak istiyorum
İlk Fotoğrafta işaretlediğim 3 lü yere koyacağım ordan çıkarttığım 2 tanesini alta 1 tanesi de egsoz fanı olarak kullanacağım sadece fanları almam yeterli mi ne yapmam gerekiyor yeterliyse de nasıl montajlayacağım bilen varsa yardımı çok makbule geçer
Anakartın bi önemi var mı bilmiyorum belki soket sayısı değişiyordur onu da söyleyeyim
MSI PRO B650M-B

Ekler

• IMG_6251.webp
    IMG_6251.webp
    86.2 KB · Hit: 11
  • IMG_6251.webp
    IMG_6251.webp
    86.3 KB · Hit: 7
Kasam

Nzxt h6 flow

İlk Fotoğrafta işaretlediğim 3 lü yere koyacağım ordan çıkarttığım 2 tanesini alta 1 tanesi de egsoz fanı olarak kullanacağım sadece fanları almam yeterli mi ne yapmam gerekiyor yeterliyse de nasıl montajlayacağım bilen varsa yardımı çok makbule geçer
Anakartın bi önemi var mı bilmiyorum belki soket sayısı değişiyordur onu da söyleyeyim
MSI PRO B650M-B
Bu fanları kullanıyorum güzel. Memnunum. 3 fanı birbirine çentik ile geçiriyorsun. Tek bir fana içinden cikan aparatı takıyorsun. Hem argb hem fan kontrolü için ucu var. Senin anakartta tek bir argb başlığı var.
Thermalright oraya taksan diğerlerini takacağın yer yok.
Bir hub alman gerekecek

Kasam

Nzxt h6 flow

MSI PRO B650M-B
Aşağıya takamazsın. 140mm modelini alman lazım takabilmek için. Aşağıya yalnızca 140mm fan takabiliyorsun. Ve evet, kasanın içinde fan hub yok.

Evet. Sadece 140mm takılıyor.
Anladım hocam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aşağıya takamazsın. 140mm modelini alman lazım takabilmek için. Aşağıya yalnızca 140mm fan takabiliyorsun. Ve evet, kasanın içinde fan hub yok.
Hocam peki kasanın stock halinde gelen 3 adet fanın hızını ve rgblerini kontrol edebiliyor muyum eğer bağlantılar doğruysa edebiliyor olmam lazım sanırım

Anladım hocam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam peki kasanın stock halinde gelen 3 adet fanın hızını ve rgblerini kontrol edebiliyor muyum eğer bağlantılar doğruysa edebiliyor olmam lazım sanırım
Fanların ARGB ve PWM olması lazım. Yani evet. Ben kasa geldiği anda fanları sattığım için tam bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,328
Üyeler
185,708
Son üye
Ruslanmik123
Geri