Neler Yeni

❌İndirim Bitti! NZXT Kraken X53 240mm 914 TL!!

ekrmkryl

80+
Ürün kullanılır ancak bunu belirtmeleri gerekiyordu. İnsanların güvenlerini kırdılar. Artık bu sitede bir şey indirime girerse insanlar acaba hasarlı mı veya bir sorun mu var gibi düşünecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert Şahan İLHAN
Ben iade edeceğim. Kutusunun durumu hoşuma gitmedi. İhtiyacı olan kullanmak için alacak varsa aldığım fiyattan verebilirim fakat al-sat yapacaklar boşuna yazmasın bana.
Bende kaçırmıştım kutu benim için önemli değil üründe sorun yoksa, dönüş yaparsanız sevinirim almak isterim.

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Mustafa Ödemiş
2 yıl garantiliymis . Takmayın dostlar kutuya

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Kargo şimdi geldi satıcı bunu belirtmemiş ikinci el olabilir mi kutu hasarlı ürün yazan bir etiket var ve bir kullanıcıdan geldiği gözüküyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfır gibi duruyor ama neden kutu hasarlı diye söylenmedi acaba
Hocam garanti süresi 12 ay mı yazıyor ben mi yanlış gördüm

Daha önce kullanılıp iade edilmiş gibi duruyor arızalı olup iade edilip tamir edilmiş satılıyormuş gibi

kampfar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet
Ya bu sıvı soğutmalar zaten sistemdeki en riskli parça değil mi? Bir de kutu hasarlı olduğu belirtilmeden gönderiliyor. Sisteme zarar verme ihtimali düşük ama oldu ki bi sızıntı oldu diyelim? Sistemi komple çöp etmez mi?

Olaya bak. Ürünleri kitlemişler ve sonradan söylüyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Kadir Özdemircioğlu
Ben Tefalde mağaza yöneticiliği yaptığım sıralarda (rakamları farazi olarak söyleyeceğim) kazanlı ütünün sıfır fiyatı 2000-2500 lira civarındayken kutusu yırtılmış veya ezilmiş olan depodaki ürünleri outlet mağazalara %50den fazla indirimli yollanıyordu. Ürünler tamamen sıfır ve kullanılmamış oluyordu. Bence bu şekilde olan ürünler olabilir.

Edit;

Ürünlerin kutu hasarlı oldukları ve garanti süresinin 2 yıl olduğu etiket ve faturada belirtiliyordu.

Wonra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Wonra
Hocam garanti süresi 12 ay mı yazıyor ben mi yanlış gördüm

Daha önce kullanılıp iade edilmiş gibi duruyor arızalı olup iade edilip tamir edilmiş satılıyormuş gibi
Yok 24 ay garanti belgesinde yazıyor ama garantinin ne zaman başladığı tarihini girmemişler veya ben göremedim herhangi bir çizik veya kullanma izi gözükmüyor siz nerden anladınız kullanılmış olduğunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
mehmet yılmaz
Yok 24 ay garanti belgesinde yazıyor ama garantinin ne zaman başladığı tarihini girmemişler veya ben göremedim herhangi bir çizik veya kullanma izi gözükmüyor siz nerden anladınız kullanılmış olduğunu
Faturada sipariş tarihi başlangıç tarihidir. Faturayı kaybetmeyin garanti belgesi yerine geçer.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Kutunun üzerinde yazan etikette yazıyor garanti süresi 12 ay diye orayı çizmişler. Daha önce satılmış geri iade alınmış gibi duruyor dedim. Kutunun üzerindeki etiketi genellikle servis yapıştırıyor. Bir sorun yoksa kullanın tabii ki ama ben kendi adıma güvenemem.

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
Acaba bu ürün tekrar stoğa girer mi acaba

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Ya bu sıvı soğutmalar zaten sistemdeki en riskli parça değil mi? Bir de kutu hasarlı olduğu belirtilmeden gönderiliyor. Sisteme zarar verme ihtimali düşük ama oldu ki bi sızıntı oldu diyelim? Sistemi komple çöp etmez mi?

Olaya bak. Ürünleri kitlemişler ve sonradan söylüyorlar
En başta düzgün çalışmazsa işlemciye ciddi hasar verebilir. Fiyatı uygun ama ne olduğu belirtilmeliydi. Belki diğer arkadaşlarda yoktur. Diğer arkadaşlara da aynı şekilde gelirse ortada bir yanlış vardır

Wonra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Wonra
En başta düzgün çalışmazsa işlemciye ciddi hasar verebilir. Fiyatı uygun ama ne olduğu belirtilmeliydi. Belki diğer arkadaşlarda yoktur. Diğer arkadaşlara da aynı şekilde gelirse ortada bir yanlış vardır
Bende anlamadım o konuyu fatura da göndermemişler garanti süresi içinde 24 ay yazıyor ortada fatura yok demin mail attılar isterseniz kutu hasarsız ürün ile değişim yapalım diye

ekrmkryl

80+
Bende anlamadım o konuyu fatura da göndermemişler garanti süresi içinde 24 ay yazıyor ortada fatura yok demin mail attılar isterseniz kutu hasarsız ürün ile değişim yapalım diye
Ben de instagramdan yazdım şimdi. Benim ürün daha kargolanmadı. Bazı arkadaşlara hasarlı kutu şeklinde yollanmış dedim. Umarım benim ürünü o şekilde yollamazsınız diye yazdım. Eğer size böyle bir teklif sundularsa kabul edin bence.

Top Bottom