O bodykit atılınca araca, güzel piyasa yapılır.Hocam araba baya büyük arkadaslar 3 kapı versiyon zannediyor bir binseler daha inmezler
Knkam tuning işlerini bitireyim onu da yapacağız inşallahPlaka da DA görmek isterdik üzdü . Hayırlı olsun.
Boş muhabbet
0 km mini alıp 0-100 5sn ye yapmak daha mantıklı 900K para verince sahibinden linki atmak gibi olmuyor knkam her şeyi degerlendiriyorsun emin ol. 8 yaşında araba demek her şeyi 8 yaşında demektir. Avrupa'da 5 yaşındaki araca hurda gözü ile bakıyorlar.Abi bence 2014 cla 45 almalıydın tamam 8 yaşında ama stok 360 hp üstelik 0-100'ü 4.6 saniye
Aman 5 saniye olunca ne olacak, mezara mı yetişeceksin. Boşver yavaş yavaş git0 km mini alıp 0-100 5sn ye yapmak daha mantıklı 900K para verince sahibinden linki atmak gibi olmuyor knkam her şeyi degerlendiriyorsun emin ol. 8 yaşında araba demek her şeyi 8 yaşında demektir. Avrupa'da 5 yaşındaki araca hurda gözü ile bakıyorlar.
Mini cooper hiç sevmiyorum ya çok küçük araba ve motor hacmi filan çok küçük akülü arabaya benziyorDostlar, kadim emektâr kardeşimiz araba almış kendine. Mini Cooper tercih etmiş.
Bence sana en çok Tesla giderdi ama tabi ki de çok çok pahalı sen elektrikli seversin kesin. Yakıt masrafı asla cep yakmaz. Hibrid de aynı şekil.
Allah hayırlı etsin, kaza bela vermesin inşallah.
Güle güle kullan @Abdullah Hacıgül tüm emeklerinden ötürü bunu tabii ki de sonuna kadar hakediyorsun.
Alıntıyı görüntüle
Abim, adamı herhalde Hızlı ve Öfkeli de oynayacak sanıyorlar. .dAman 5 saniye olunca ne olacak, mezara mı yetişeceksin. Boşver yavaş yavaş git
Tamam abiMini cooper hiç sevmiyorum ya çok küçük araba ve motor hacmi filan çok küçük akülü arabaya benziyor
Ha işte o mini Cooper bu mini Cooper değilMini cooper hiç sevmiyorum ya çok küçük araba ve motor hacmi filan çok küçük akülü arabaya benziyor
Bizde de bir tane Megane 4 var böyle Megane Fiat falan ustası heryer de bulunur bir araç her zaman şart. Güle güle kullanMini Cooper'i çok severim.Hayırlı olsun.Ama benim kalbim her zaman Linea'da...