Obp İle Lise Geçeceğim Aklımda Sorular Var

Reaksiyon skoru
29
Merhaba Bu Sene Biraz Sorunlardan Dolayı Ders Çalışamadım Obp İle Gitmeyi Düşünüyorum Bir Lise Buldum Bana Yakın Denilebilir Ve 85 Obp Ile Alıyor Benim Obp İse 87 Ancak Bir Sorularım Var
1- Ben 8.Sınıf 1.Dönem 96 İle Geçtim 2.Dönem Tek Sınav Oldu Ve 55 Ortalamam Var Sözlüler İle 75 Olarak Hesapladım Fazla Mı Hesaplamışım ?
2- Bizde Tek Sınav Oldu Mantıken Dönemin 2.Sınavlarının Yerine Sözlü Notu Mu Verilecek Öyle Olur İse 3 Sözlü Notu Mu Alacağım ?
3- 8.Sınıf 1. dönem Ortalama 96 2.Dönem 75 (Tahmin) Yıl Sonu Ortalamasını 85 Tahmin Ediyorum Fazla Mı Bir Tahmin
4- Lgs Sınavına Girmeyeceğim Direk Tercih Yapacağım Bir Arkadaşım Girmezsen Tercih Yapamazsın Rastgele En Yakınındaki Liseye Gidersin Dedi Doğru Mu ?
5- İnternet Üzerinden Tercih Yapabilir Miyim
6-

LGS ye neden girmiyorsun gir şansını dene

İnternet üzerinden gitmek istediğin obs ile alan liseleri sıralıyorsun.(e okuldandı sanırım).Rasgele diye bir şey yok.Genellikle önceki sene kaç obs ile alıysa o civarda alıyor.

Tabi Girerimde Gerek Var Mı Birde Düşük Alınca Pek İyi Bir Yansıma Olmaz Aileme
Bende OBP ile gireceğim fakat lgse girersen OBP ile girerken sana öncelik tanırlar. O yüzden gir bence.

Benim OBP 95 girmek istediğim lise 89 inşallah girerim bir de ortada kalmayalım :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anladım Gireyim O zaman pek bir şey kaybetmem zaten
Aynen öyle.

1- Derslere katılımın iyiyse neden fazla olsun ki?
2- Muhtemelen eskisi gibi 2 sözlü alırsın.
3- Yine dediğim gibi derslerde hocaların gözünde iyi bir öğrenciysen sorun olmaz.
4- Öyle bir şey yok. Ama yine de gir istersen. Şansını dene.
5- Hatırladığım kadarıyla kendin evde seçip en yakın okulda onaylattırıyorsun. Evde seçmeden okulda da seçebiliyorsun.

1- Derslere katılımın iyiyse neden fazla olsun ki?
2- Muhtemelen eskisi gibi 2 sözlü alırsın.
3- Yine dediğim gibi derslerde hocaların gözünde iyi bir öğrenciysen sorun olmaz.
4- Öyle bir şey yok. Ama yine de gir istersen. Şansını dene.
5- Hatırladığım kadarıyla kendin evde seçip en yakın okulda onaylattırıyorsun. Evde seçmeden okulda da seçebiliyorsun.
derslere katılıyorum hocam yoklamalarda varim ama fazla aktif değilim bu yüzden en düşük den hesapladim

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,131
Üyeler
192,616
Son üye
muhammet y
Geri