Neler Yeni

obs ile kayıt ayarları

ThExtrem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Malik DEMİR
arkadaşlar ben bir youtube kanalı açtım ve obs ile masaüstümü ve sesimi kayıt alıp video yapmak istiyorum ama aklıma 3 şey takıldı birincisi ben ekranımı ve sesimi kayıt almak istiyorum ve ekranımı kaydederken de goggle yi açmak istiyorum ancak eklentiler bölümünde tarayıcı kısmı var ben bu eklentiyi kullanmasam bile google yi kayıt alabilir miyim ?

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    248.3 KB · Hit: 39
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Buğrahan Arıcan
arkadaşlar ben bir youtube kanalı açtım ve obs ile masaüstümü ve sesimi kayıt alıp video yapmak istiyorum ama aklıma 3 şey takıldı birincisi ben ekranımı ve sesimi kayıt almak istiyorum ve ekranımı kaydederken de goggle yi açmak istiyorum ancak eklentiler bölümünde tarayıcı kısmı var ben bu eklentiyi kullanmasam bile google yi kayıt alabilir miyim ?
Herhangi bir bilgim yok ama tahminimce almaz. Hangi pencereyi seçersen orayı kayıt eder. Diğer kayıt programları ve Discord dan öyle gördüm yani. Ama denemeni öneririm. En iyisi bu olur snn için :)

ThExtrem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Malik DEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. sorunum ise şu ben sesimi kaydederken arkadan sürekli bir çınlama sesi geliyor kulaklığımı en yüksek seviyeye alınca duyuyorum bu sesi şimdi ben obs de çeşitli ayarlar buldum bunlarla oynasam sorun düzelir mi ve bu ayarlar ne işe yarar ?

buradaki khz kısmı kaç olmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

tarayıcı eklentisini kullanmasam da oldu

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    134.7 KB · Hit: 38

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Youtube kanalım için obsden kayıt alıyorum ayarları az sonra atıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Youtube kanalım için obsden kayıt alıyorum ayarları az sonra atıcam
Ekran Alıntısı.PNG

ThExtrem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Malik DEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de ryzen 3 1200 işlemci ve rx 580 ekran kartı var senin göndersiğin fotodaki kodlayıcı ne oluyor

Top Bottom