sontoxic
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 198
- İsim
- Semih
- son.toxic
20 yıldır uyuyan millet şimdi mi uyanacakmış yani biraz gerçekçi konuşalım.Sen dar açıdan bakıyorsun biz Türkler Birtek Türkiyeden İbaret Değiliz Unutuyorsunki Suriye Sınırları ile bizim sınırlarımız arasında bile Türkmenler Yer Alıyor Faliyet Gösteriyor Ve Darbe Dediğin Milletin Ayaklanması Dediğin Şey Zaten Baştaki Yönetimi İndirmek İçindir Yani O Andan İtibaren Baştakinin Verdiği Kararlar Emirler Bir Hiçtir Ancak Kendi Adamları İçin Geçerlidir Ve Kendi Adamlarıda Ne Kadar Güvenilir Tartışılır Bunun Yanı Sıra Ekrafımız Denizlerle Okyanuslarla Çevrili Yani Herhangi Bir Savaş Anında Diğer Türk Devletleri Bizlere Sorunsuz Yardım Sağlayabilir Ve Bunu Sınırlarımız Tehdit Altına Girmeden Yaparlarki Bu Ülkenin Askeri Konuda Anadoluda En Üst Zirvede Olduğunu Unutmamak Gerek Bu Ülkedeki Yönetim Tam Anlamıyla 20 Senede Komple Çökemez Karşı Duran Kurumlar Olucak Her Zaman Olucak Yani Herhangi Bir Savaş Durumunda Sınırlarımız Belli Suriyenin Hali Zaten Belli Amerika İsrail Üzerinden Bizleri Vurmak İstese Bile Bizlere Gelene Kadar Birçok Terör Örgütü Rejimcisi Ve Ruslar İle Karşı Karşıya Gelecektir Bu Terör Destekçilerinin Yanı Sıra İran'ında Bu Konudaki Desteklerini Unutmamak Gerek Ortada Geleceğin Su Rezervi Ve Ortada Topraklar Mevcut Tüm Anadolunun Kontrolü.Mevcut Bu Durumda Türkler Türk Soyu Olarak Tek Değildir Tek Olmasalar Bile araplar dahi buna karşı çıkacaktır Çünkü Mevcut Coğrafyamızdaki Zenginlikler Ve Tehditler Belli Bunların Ana Merkezi İse Türkiye Türkiye Çökerse Anadolu Çöker Bu Millete Oynanan 15 temmuz tiyatrosu Bir Hiç Bizler Savaşa Çocuk Demeden Gitmiş İnsanlarız Tarih Boyunca Darbeler İle Geçinmiş Hırçın Ve Kendi Aralarında Bi O Kadar'da Barışçıl Bir Milletiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oku Ben Kimsenin Ayaklanmasını.Beklemeden Bu Ülkenin Bölünme Tehditi İle Karşı Karşıya Olması Durumunda Elime Silahımı Alır Sokağa Çıkarım
doğru türk milleti geniştir toplasan yinede güçsüz kalıyor küçümsememden değil yanlış anlama gerçek bu
konuya tekrar gelirsek türk milleti geniştir fakat ben türkiyeyi türk milleti olarak görmüyorum çünkü çok değişti ve türklükten neredeyse eser kalmadı bunun örneklerini her sene olan olaylar haberleri takip eden biri kolaylıkla görür ki her sene geçmiş seneyi aratıyor
abd türkiyenin zaten içinde üssünü bile kurmuş istese yine farklı yollarla da girer bide israil ile mi uğraşacak
coğrafyandaki zenginliklerden sen hariç herkes yaralandı hala savunuyorsun
türkiye çökerse türkiyenin kontrolünü alanlar büyük bir zenginlik ile devam ettirir türkiye çökerse anadolu falan çökmez çok talipli var hızlı olan kapar
ve sen silahınla sokağa çıkarsan emin ol hiçlik uğruna heba olursun kendini yazık etmeye gerek yok ciddiyim ismin bile anılmayacak bir ülke türkiye
evet işte senin de dediğin gibi ''Bizler Atalarımız Gibi Türk Olamadığımızdan Bu Haldeyiz Birleşemediğimizden Türklük Kültürü Töre Ve Yörelerinden Uzaklaştırıldığımızdan'' bu sebeple türkiyeyi türkten saymıyorumBoş konuşuyorsunuz ben hedeflerimde ilerleyeceğim Ya İstiklal Ya Ölüm Ama Geldiğim Konumda Bu Sözlerinizi Unutmayacam Bunuda Böyle Bilin Söylenen Söz Sahibinin Eseridir.
Eğerki haklıysanız geçin Anıtkabire Sonrasında Şehitlerimizin Ve Paşalarımızın Mezarlarının Karşısına Ve Yüreğiniz Yetiyorsa Hadin Diyin Şu Sözleri Sizler Diyin Boşa Çabaladınız Ömrünüzü Atadınız Yeri Geldi Gazi Yeri Geldi Şehit Oldunuz Boşa Cumhuriyet Peşinde Koşturdunuz Çözüm Süreci Belli terörist Ele Başlarından olan pkk'nın başı olan öcalan hapisten çıkacak Türkiye Cumhuriyeti Bitmiş Zaten Bizler bir şey Yapamayız İzleyeceğiz Diyin Ya Çabaladık Ama İşte Birazda Rahat Be Diyin Yüreğiniz Yetiyorsa Söyleyin Bu Sözleri Sonra Bu Ülkede Çıkacak Olan Herhangi Bir Savaşa Karşı Bizler Direnirken Sizler Rahatınızla Haberlerden İzlersiniz İç Çeker Durursunuz Ama Bizler Süreç Her Ne Olursa Olsun Sonuna Kadar Gideceğiz Bu Cumhuriyet 7 Düvele Karşı 1 Ayuç Türk'ün Komutanın Tüm İhanet Ve İşgallerine Karşı Kan Dökerek Kuruldu Şu Zamana Kadar'Da Kayıplar Verildi Bizler Atalarımız Gibi Türk Olamadığımızdan Bu Haldeyiz Birleşemediğimizden Türklük Kültürü Töre Ve Yörelerinden Uzaklaştırıldığımızdan Herşeye Güldüğümüzden Dolayı Bu Haldeyiz Şimdi Bu Konuşmamı İyi Okuyun İyice Analiz Edin Sonra Konuşun