Oculus Quest 3 Alınır mı

Vieers

80+
Reaksiyon skoru
37
Merhaba quest 3 almayı düşündüm fakat oyun fiyatları yüksek geldi.Steamde olan oyunları oynasam yine de almaya değer mi?

değmez. bende bu soruyu çok düşünmüştüm pc nin yanına ps5 aldıktan sonra ps5 vr2 aldım keyfime bakıyorum resmen.

değmez. bende bu soruyu çok düşünmüştüm pc nin yanına ps5 aldıktan sonra ps5 vr2 aldım keyfime bakıyorum resmen.
Hocam cihaz sarıyor mu 1-2 oyunla bu cihaz beni döndürür mü sıkılır mıyım?

Merhaba quest 3 almayı düşündüm fakat oyun fiyatları yüksek geldi.Steamde olan oyunları oynasam yine de almaya değer mi?
Hitman, blade and sorcery gibi oyunlar sarar bence almalısın. Geçenlerde benim birader meta quest 3 aldı meta mağazasındaki ücretsiz oyunlar bile çok eğlenceli kendini kaptırıyorsun yani kesinlikle almaya değer.

Hitman, blade and sorcery gibi oyunlar sarar bence almalısın. Geçenlerde benim birader meta quest 3 aldı meta mağazasındaki ücretsiz oyunlar bile çok eğlenceli kendini kaptırıyorsun yani kesinlikle almaya değer.
İdare edecek kadar var mı? Şöyle bikaç tane paralı alsam uzun soluklu yeter diye düşündüm ama.Bir de 128gb yeter mi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya sarar da miden bulanırsa ne yapacaksın ? alma boşuna değmez.
Denemek lazım 😄

valla ben vr'dan memnunum baya. quest 2 kullanıyorum şimdi 3 alacağım çok kolaylık sağlıyor bana. benim motion sickness sorunum olmadı hiç ama herkes için konuşamam.

vr gözlükleri 2. eldende alabilirsiniz. Genelde 1 ay bile kullanmadan satanlar var uygun fiyata bulabilirsiniz

Knk bilgisayarina rookie sideloader indir istedigin oyunu ücretsiz vr gözlüğünde oyna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,154
Üyeler
195,552
Son üye
GeistZ333
Geri