Merhabalar odama klima almak istiyorum bu sıcak yaz aylarında hele ki antalya gibi bir yerdeyken şart oldugunu düşünüyorum klima önerir misiniz? 2. el sıfır fark etmez yer tipi veya duvar tipi de fark etmez odam küçük kolayca soğur diye düşünüyorum.
Reis muhtemelen 5m2Soğutmak istediğin metrekar nedir? Buna göre bir öneride bulunalım.
Ya jpcamx öyle de yazın antalya sıcağında vantilatör sıcak havayı üfleyecek o yuzdenKlima yerine;
Şu tarz bir şey daha mantıklı eğer odan küçükse. Çünkü her odaya klima olmuyor, metrekaresi önemli, klimanın atık suyunun nereye gideceği önemli, bir sürü işçilik falan.
Reis muhtemelen 5m2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya jpcamx öyle de yazın antalya sıcağında vantilatör sıcak havayı üfleyecek o yuzden
hocam 5m2 ama duvar tipi düşünüyorum ve f/p uygun fiyat olmasını istiyorum. Koku ve ses istemiyorum güzel bi öneride bulunur musunuz. Bir süre sonra yaklaşık 3-4 yıl içerisinde ayrı eve çıkmayı düşünüyorum o zaman da yanımda götürürüm.Soğutmak istediğin metrekare nedir? Buna göre bir öneride bulunalım.
Duvar tipi düşünüyorsunuzda odanız çok küçük. Ayrıca klima takmaya uygunmu? Apartmanların bunun için belirledigi yerler oluyor sizin odanıza klima kurulabiliyormu? 3 4 yıl sonraki evin boyutunu durumunu bilmeden şimdiden klima almak çok mantıksız. Bence siz normal vantilatör tarzı birşeyle idare edin arkadaşın dediği gibi.hocam 5m2 ama duvar tipi düşünüyorum ve f/p uygun fiyat olmasını istiyorum. Koku ve ses istemiyorum güzel bi öneride bulunur musunuz. Bir süre sonra yaklaşık 3-4 yıl içerisinde ayrı eve çıkmayı düşünüyorum o zaman da yanımda götürürüm.
hocam evet odamın bulundugu kısım klima için uygun diğer daireler (üst ve alt) o katlarda benım bulundugum kısımda klimalar oldugunu görebiliyorum. Klima istiyorum cunku hem camlar kapalı yatıyorum cunku en ufak sese uyanıyorum. Ve Antalya yanıyor hocam. Vantilatörün keseceğini düşünmüyorumDuvar tipi düşünüyorsunuzda odanız çok küçük. Ayrıca klima takmaya uygunmu? Apartmanların bunun için belirledigi yerler oluyor sizin odanıza klima kurulabiliyormu? 3 4 yıl sonraki evin boyutunu durumunu bilmeden şimdiden klima almak çok mantıksız. Bence siz normal vantilatör tarzı birşeyle idare edin arkadaşın dediği gibi.