Mansion
80+
Duyar kasmadım, Draktharr kastım. Bu da build'im;Yani tamam ben de imanlıyım ama dostum sen gerçekten duyar kasmışsın.
Duyar kasmadım, Draktharr kastım. Bu da build'im;Yani tamam ben de imanlıyım ama dostum sen gerçekten duyar kasmışsın.
ben buna neden güldümHarley Quinn var mıydı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Allah figürü yok ne yazık ki
Sağ olasın, bende biliyorum var da işte onlar pahalı oluyor.tek harley quinn bunu bulabildim
DC Collectibles Batman Animated Series: Harley Quinn Action Figure Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DC Collectibles Batman Animated Series: Harley Quinn Action Figure yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
@Mehmet YılmazDuyar kasmadım, Draktharr kastım. Bu da build'im;
Alıntıyı görüntüle
Dm den bana resim atar mısınız merak ettimBen kendim 3d yazicimdan deli gibi figür basıp boyadim John Wick den Thanos a kadar belki 10 tane. Daha uyguna geldi satın almaktan
Hocam ben de 3d yazıcı alıp kendim basmak istiyorum ama boyaması zor olmuyor mu? Hiç tamamladığınız varsa örnek olarak paylaşabilir misiniz?Ben kendim 3d yazicimdan deli gibi figür basıp boyadim John Wick den Thanos a kadar belki 10 tane. Daha uyguna geldi satın almaktan
Figür çıktıktan sonra figrüdeki destek kısımlarını temizlemesi, figürü zımparalaması, figürü boyaması da var. Çok uğraştırıcı bir şey ama ben uğraşırım dersen ve yeteneğin de varsa yapılamaz bir şey değil.Hocam ben de 3d yazıcı alıp kendim basmak istiyorum ama boyaması zor olmuyor mu? Hiç tamamladığınız varsa örnek olarak paylaşabilir misiniz?
Boyamak sadece sabır ve düzgün fırça isteyen bir şey hocam ben de profesyonel değilim zaten. Destekleri çıkartmak ve zımparalamak biraz zor oluyor sadece. Telefona bakayım varsa fotosu ekleyeyim hocam. Dün şehir değiştirdim çünkü evde değilim.Hocam ben de 3d yazıcı alıp kendim basmak istiyorum ama boyaması zor olmuyor mu? Hiç tamamladığınız varsa örnek olarak paylaşabilir misiniz?
Hocam ben de 3d yazıcı alıp kendim basmak istiyorum ama boyaması zor olmuyor mu? Hiç tamamladığınız varsa örnek olarak paylaşabilir misiniz?
Dm den bana resim atar mısınız merak ettim
1 figür ortalama kaç TL'ye geliyor? Bir de basım sonrası ne kadar zamanınızı alıyor (boyama vs.) ?Dediğim gibi profesyonel değilim ama yaptıklarımın bir kısmı burada. Arkada ki frozen ı da bir akrabamizin kızı için yapmıştım