Öneri Odama figür önerisi.

Yani tamam ben de imanlıyım ama dostum sen gerçekten duyar kasmışsın.
Duyar kasmadım, Draktharr kastım. Bu da build'im;
1648980454753.png

Konuyla alakasız mesaj rapor kategorisi gelsin.

Ben kendim 3d yazicimdan deli gibi figür basıp boyadim :) John Wick den Thanos a kadar belki 10 tane. Daha uyguna geldi satın almaktan
Hocam ben de 3d yazıcı alıp kendim basmak istiyorum ama boyaması zor olmuyor mu? Hiç tamamladığınız varsa örnek olarak paylaşabilir misiniz?

Hocam ben de 3d yazıcı alıp kendim basmak istiyorum ama boyaması zor olmuyor mu? Hiç tamamladığınız varsa örnek olarak paylaşabilir misiniz?
Figür çıktıktan sonra figrüdeki destek kısımlarını temizlemesi, figürü zımparalaması, figürü boyaması da var. Çok uğraştırıcı bir şey ama ben uğraşırım dersen ve yeteneğin de varsa yapılamaz bir şey değil.

Boyamak sadece sabır ve düzgün fırça isteyen bir şey hocam ben de profesyonel değilim zaten. Destekleri çıkartmak ve zımparalamak biraz zor oluyor sadece. Telefona bakayım varsa fotosu ekleyeyim hocam. Dün şehir değiştirdim çünkü evde değilim.

Geri