Neler Yeni

Yardım Odamda internet çekmiyor

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Bütçe
650
Arkadaşlar odamdan internet çekmediği için Xiaominin dandik kablosuz ağ güçlendiricisini almıştım çok önce ama sanırım ömrünü doldurdu.Artik bağlanamıyor ağa.
Bu yüzden ben de yeni bir sinyal güçlendirici ya da router almaya karar verdim.
Maksimum bütçem 650tl
İnternet 100 mbps ancak 100ünün de gelmesi şart değil, çünkü zaten uzun süredir Xiaomi ile 25 mbps idare edebildim.Sadece ping çıkmasın yeter.
Laptopu zaten hareket ettirmedigim için ethernet almayı düşündüm ancak telefon da çekmediği için ikisine de çare olacak bir şeye ihtiyacım var.
Not: Bütçemi arttırmamı söylemeyin lütfen arkadaşlar.Babam 650den fazla vermem diyor.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Arkadaşlar odamdan internet çekmediği için Xiaominin dandik kablosuz ağ güçlendiricisini almıştım çok önce ama sanırım ömrünü doldurdu.Artik bağlanamıyor ağa.
Maksimum bütçem 650tl
İnternet 100 mbps ancak 100ünün de gelmesi şart değil, çünkü zaten uzun süredir Xiaomi ile 25 mbps idare edebildim.Sadece ping çıkmasın yeter.
Laptopu zaten hareket ettirmedigim için ethernet almayı düşündüm ancak telefon da çekmediği için ikisine de çare olacak bir şeye ihtiyacım var.
Not: Bütçemi arttırmamı söylemeyin lütfen arkadaşlar.Babam 650den fazla vermem diyor.

internetteki kullanıcı incelemelri iyi ama sen yinede arastır

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson

Önerdiğin router da access point özelliği yok yani modeme kablosuz bağlanamıyor, modeme kablo ile bağlayıp interneti hem kablolu hem kablosuz dağıtabiliyor. Sadece router özelliği var.

Eğer modeme kablo ile bağlayabilecekse önerdiğin router fiyat performans olarak çok iyi. 5 ghz desteği olması çok güzel bu sayede 100 mbps olan interneti tam performans da kablosuz kullanabilir

Alternatif olarak bunu öneririm

Bu cihazı modeme hem kablolu hem kablosuz bağlayabilirsin ve interneti hem kablolu hem kablosuz "2.4 ghz + 5 ghz" olarak dağıtabilirsin
Bu cihazda router, accssess point, repeater özellikleri var

Son düzenleme:

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Önerdiğin router da access point özelliği yok yani modeme kablosuz bağlanamıyor, modeme kablo ile bağlayıp interneti hem kablolu hem kablosuz dağıtabiliyor. Sadece router özelliği var.

Eğer modeme kablo ile bağlayabilecekse önerdiğin router fiyat performans olarak çok iyi. 5 ghz desteği olması çok güzel bu sayede 100 mbps olan interneti tam performans da kablosuz kullanabilir

Bu cihazı modeme hem kablolu hem kablosuz bağlayabilirsin ve interneti hem kablolu hem kablosuz "2.4 ghz + 5 ghz" olarak dağıtabilirsin
router oldugu için kabloyla bağlanmasında bir sorun yok bence

batuu123

80+ Bronze
Maksimum bütçem 650tl
evinde eski bir modem varsa odanda prize takıp arkasına kablo çekip acces pointe dönüştürüp wifi ile kullanabilirsin masraf yapmayım diyorsan youtubede videoları var

tekno_dahisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,432
İsim
Ekonomi Çok iyi
Münkünse kablo çekmek, daha verimli ve maliyet açısından daha ekonomik olabilir

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Münkünse kablo çekmek, daha verimli ve maliyet açısından daha ekonomik olabilir
Evet hocam ama telefon için de ihtiyacım var internete.O yüzden vazgectim
Mesaj otomatik birleştirildi:

evinde eski bir modem varsa odanda prize takıp arkasına kablo çekip acces pointe dönüştürüp wifi ile kullanabilirsin masraf yapmayım diyorsan youtubede videoları var
Yok malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önerileriniz için teşekkür ederim.Musait olduğum bir zamanda ayrıntılı inceleyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,430
Üyeler
161,995
Son üye
Semih k
Top Bottom