Kim diyor hocam ghosting var diye 4 5 tane monitör kullandım ghosting yok denecek kadar azEn çok bu 2 model arasında kaldım. G65b öğrenci indirimiyle 9k ama hiç tanıdık üniye giden yok.
G65bde çok ghosting var deniyor
Xg27acs daha ucuz
VRR nedir her yerde görüyorumG65b aldim amazondan 12k ya gecen ay sadece sunu soylebilirim , klasik va problemlerinin hic biri yok. ara sira oyunlarda alt tab yaptiginiz zaman ekranda biraz titreme olabiliyor oyun agir ise ama o sorunu da VRR Control acarak cozuyorsunuz.
Goruntu kalitesi olarak IPS lerden bile cok daha iyi. QHD IPS 170HZ vardi elimde , samsung u alinca o monitoru sattim. Tabi herkes VA sevemez ve curved ekran kullanamaz. Size kalmis
Gsync/Freesync=VRR. Va panelde VRR titremesi olabilir, va panellerde rastlanabilen bir durum. Oled de kronik neredeyse. Gsync açıkken oyunda fps dalgalanırsa parlaklık sürekli değişir. Lise içinde geçerli bu arada.VRR nedir her yerde görüyorum
Xg27acs alacaksam eğer mağazadan deneyip alacam vaganda bile aynı fiyat her yerdexg27acs alma, alırsan sorunlu çıkma ihtimali yüksek. 6 tane aldım 2 tanesi düzgün çıktı. 4 tanesinde sorun yaşayıp DOA raporu aldım asustan. Ha alırsın sorunsuz gelir o zaman güzel bir monitör
Ne demek bozdular ?OLED dışında bütün monitörlerde Ghosting olur, onun önüne geçemezsin. Bir de Samsung VA panel olduğu için ghosting olayı IPS panele göre daha yüksek oluyor. Ayrıca VA panellerde siyah problemi var fakat VA panellerde gecikme daha düşük olur. cs go gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsan daha iyi VA panel ama belirttiğim gibi sıkıntıları var.
Ben yazdığın ASUS'u kullanıyorum. Standart bir 2K monitör çok fazla beklentin olmasın. Yalnız yazılımını bozdular pek iyi durumda değil. Yazılımını zaten çok kurcalamazsın ama yazayım dedim.
Bu genel bir düşünce bir kez bile g65b kullandınız mı? Siyahlarda hiçbir problem yok ve ghosting yan yana duran ips monitörümden çok daha azOLED dışında bütün monitörlerde Ghosting olur, onun önüne geçemezsin. Bir de Samsung VA panel olduğu için ghosting olayı IPS panele göre daha yüksek oluyor. Ayrıca VA panellerde siyah problemi var fakat VA panellerde gecikme daha düşük olur cs go gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsan daha iyi VA panel ama belirttiğim gibi sıkıntıları var.
Ben yazdığın ASUS'u kullanıyorum. Standart bir 2K monitör çok fazla beklentin olmasın. Yalnız yazılımını bozdular pek iyi durumda değil. Yazılımını zaten çok kurcalamazsın ama yazayım dedim.
VRR Control acarsan eger bu problemlerin hic biri olmuyor. Input Lag vs de yok . Ayni zamanda bu monitor Quantum Dot teknolojisine de sahipOLED dışında bütün monitörlerde Ghosting olur, onun önüne geçemezsin. Bir de Samsung VA panel olduğu için ghosting olayı IPS panele göre daha yüksek oluyor. Ayrıca VA panellerde siyah problemi var fakat VA panellerde gecikme daha düşük olur. cs go gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsan daha iyi VA panel ama belirttiğim gibi sıkıntıları var.
Siz kullanıyorsanız şöyle bir problemle karşılaştınız mıBu genel bir düşünce bir kez bile g65b kullandınız mı? Siyahlarda hiçbir problem yok ve ghosting yan yana duran ips monitörümden çok daha az
Hocam dediğim gibi geldiği an tüm testleri yaptım ufo testte ghosting yok gibi hissettim sizede isterseniz videosunu atabilirim bir de videodaki arkadaş va'ya siyah konusunda kötü diyor gerçekten çok garip va'nın en iyi rengi siyahtır zatenSiz kullanıyorsanız şöyle bir problemle karşılaştınız mı
tabii ki de hayir. dedigim gibi elimde QHD IPS monitor vardi. Internette gezinmede Samsung un bu modeli cok daha iyi. Yazilar vs cok guzel ve anlasilir bicimde.Siz kullanıyorsanız şöyle bir problemle karşılaştınız mı
OLED seviyesi olmasa da OLED seviyesine yakin siyahlari var. Diger VA monitorler hakkinda yorum yapamam bu monitor bir harikaHocam dediğim gibi geldiği an tüm testleri yaptım ufo testte ghosting yok gibi hissettim sizede isterseniz videosunu atabilirim bir de videodaki arkadaş va'ya siyah konusunda kötü diyor gerçekten çok garip va'nın en iyi rengi siyahtır zaten