Neler Yeni

OEM Key Önermek Forumda Neden Yasak Değil?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Yasal değilse binlerce ilanla satılan siteler mevcut. Bu konuda Microsoft yasal olmadığı konusunda yasal işlem başlatmış mı? Herhangi bir yargı örneği var mı? Yasal olmadığını kanıtlayan bir delil varsa bunu forumda yasaklamak gerçekten çözüm getirir mi? Microsoft adına biz mi dava açalım?

10-20-..-50 TL'ye satılan OEM key yasal değilse bırakın bunu Microsoft engellesin. Kaçamak yanıtlar vermesin kullanıcılarına.

T.P.G.

80+ Titanium
Bana mı koyun diyorsun? Hiç güleceğim yoktu hala yasa dışı olan bir şeyi savunuyorsunuz.
Paramın çöpe gidip gitmemesi pekte umrumda değil. Para gelip geçici bir şey 1.000 kaybederim 10.000 kazanırım dert değil. :D
Ben direk kendim yapıyorum CMD'den keyimi. İster yasa içi ister yaşa dışı.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Yasal değilse binlerce ilanla satılan siteler mevcut. Bu konuda Microsoft yasal olmadığı konusunda yasal işlem başlatmış mı? Herhangi bir yargı örneği var mı? Yasal olmadığını kanıtlayan bir delil varsa bunu forumda yasaklamak gerçekten çözüm getirir mi? Microsoft adına biz mi dava açalım?

10-20-..-50 TL'ye satılan OEM key yasal değilse bırakın bunu Microsoft engellesin. Kaçamak yanıtlar vermesin kullanıcılarına.
Bunu önleyemiyorlar maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben direk kendim yapıyorum CMD'den keyimi. İster yasa içi ister yaşa dışı.
CMD'den yapmakta sorun yok ancak OEM'den uzak durulmalı. Ve olabildiğince KMS'den uzak durulmalı.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Bunu önleyemiyorlar maalesef.

Demek istediğim koskoca Microsoft önlemek için çaba sarf etmezken basit bir forumun çabası neyi değiştirecek? İnsanlar 1000 TL vermeye mi başlayacak? Bu da çözüm değil o zaman.

Xelushy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Tuna akbulut
Bana mı koyun diyorsun? Hiç güleceğim yoktu hala yasa dışı olan bir şeyi savunuyorsunuz.
Paramın çöpe gidip gitmemesi pekte umrumda değil. Para gelip geçici bir şey 1.000 kaybederim 10.000 kazanırım dert değil. :D
ayn kanka böyle devam wqe

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Demek istediğim koskoca Microsoft önlemek için çaba sarf etmezken basit bir forumun çabası neyi değiştirecek? İnsanlar 1000 TL vermeye mi başlayacak? Bu da çözüm değil o zaman.
Forumda crack yasak olunca insanlar orijinal oyun mu alacak? O zaman bu da çözüm değil.

Korsanı savunmuyorum yanlış anlaşılma olmasın.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Forumda crack yasak olunca insanlar orijinal oyun mu alacak? O zaman bu da çözüm değil.

Tamam şöyle sorayım, Microsoft kesin dille bu OEM keyler yasa dışıdır desin ben de satın almayacağım bu ucuz keyleri. Yasa dışı olabilir diyor. Tüm satılan OEM keyler için kesin sahtedir demiyor!

Xelushy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Tuna akbulut

bir şey söyliceğim çok bilgili değilim ama crack oyun ile oem key i aynı kere koyamazsın 2 side illegal olabilir oem key etkinleştiriliyormu etkinleştiriliyor bunun önünede geçmek istemiyorlar ama sen bir crack oyun indirdiğinde orjinal indeki gibi herşeyi yapabiliyormusun

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Tamam şöyle sorayım, Microsoft kesin dille bu OEM keyler yasa dışıdır desin ben de satın almayacağım bu ucuz keyleri. Yasa dışı olabilir diyor. Tüm satılan OEM keyler için kesin demiyor!
Tamamda hangi keyin yasal ve güvenilir olduğunu nasıl anlayacağız?

bir şey söyliceğim çok bilgili değilim ama crack oyun ile oem key i aynı kere koyamazsın 2 side illegal olabilir oem key etkinleştiriliyormu etkinleştiriliyor bunun önünede geçmek istemiyorlar ama sen bir crack oyun indirdiğinde orjinal indeki gibi herşeyi yapabiliyormusun
Ben orada iki şeyin de yasal olmadığını demeye çalıştım sen çok yanlış anlamışsın beni.

Xelushy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Tuna akbulut
Tamamda hangi keyin yasal ve güvenilir olduğunu nasıl anlayacağız?

Ben orada iki şeyin de yasal olmadığını demeye çalıştım sen çok yanlış anlamışsın beni.
tamam 2side yasal değil o zaman bu satıcılar nasıl oem keylere ulaşıyor ve windows bunu kabul ediyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,501
Üyeler
164,855
Son üye
johnwalkerw
Top Bottom