Oem keyler guvenli mi

Yapmaz güvenli.

arkadaşlar herhangi bir sorun ciksir mi yada bilgisayarda arkada minik falan yapar mı. Yani kısaca herhangi bir sorun olur mu
bir arkadas cmd ile windows etkinlestirme rehberi hazırlamısdı bulan atabilir hiç bir sorun çıkarmaz cmd den yaptığın sonsuza kadar kullanabilirsin.

evet güvenli sadece güvenli bir siteden almanız yeter sorun çıkartmaz size (örn:LazımBana,gittigidiyor)

bir arkadas cmd ile windows etkinlestirme rehberi hazırlamısdı bulan atabilir hiç bir sorun çıkarmaz cmd den yaptığın sonsuza kadar kullanabilirsin.
İsmini unuttum ama ben 10 ppli bir arkadaşdı

Şu siteden çok ucuza orijinal oem key alabilirsin. Ben öyle yaptım. O siteden Office uygulamalarını da adım bir sıkıntı çıkmadı

Yasal değiller almanızı tavsiye etmiyorum ama orijinal lisansa verecek paranız yoksa alın.

arkadaşlar herhangi bir sorun ciksir mi yada bilgisayarda arkada minik falan yapar mı. Yani kısaca herhangi bir sorun olur mu
Hayır yapmaz, alacaksan buradan öneririm.
Ücretsiz de etkinleştirebilirsin.

webteknonun bunla alakalı bir videosu var sorun çıkarmamış ancak yetkili ile görüştüklerinde keylerin orj olmadğını falan söylemiş çok güvenmemek lazım ben de almıyorum o yüzden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,299
Üyeler
188,228
Son üye
bindirimkovala
Geri