Neler Yeni

Önerdiğiniz filtre kahveler

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Öncelikle ben french press ile Kuru Kahveci Mehmet Efendi Colombian Filtre Kahve içiyorum. Tadı başta çok acı geliyordu sonra ölçeği azaltınca fena gelmeiyodu tadı ama daha farklı güzel lezzetler denemek istiyorum. Var mı öneriniz?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
kahve dünyasınınkini içiyorum içimi yumuşak deneyebilirsin. ben zift gibi acı sevdiğimden bidahakine farklı şey alıcam ama sen beğenirsin gibi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sezy Coffee önerebilirim. Fiyatları uygun.
300 TL ve üzerine %25 indirimi var.
Kod: KAHVEKULUBUSEZY

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,861
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bu tamamen insanların damak zevkine göre değişen bir şey, benim burada sabaha kadar övdüğüm bir kahveyi sen ilk içişte tükürebilirsin.

Yine de öneri ver diyecek olursak Jacobs'u önermem, bana acı geliyor. Starbucks'ın yumuşak içim için olduğu kahveler var, pahalı gelebilir ama kalite istiyorsan Starbucks öneririm.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tamamen insanların damak zevkine göre değişen bir şey, benim burada sabaha kadar övdüğüm bir kahveyi sen ilk içişte tükürebilirsin.

Yine de öneri ver diyecek olursak Jacobs'u önermem, bana acı geliyor. Starbucks'ın yumuşak içim için olduğu kahveler var, pahalı gelebilir ama kalite istiyorsan Starbucks öneririm.
O kadar pahaliya gerek yok. Tschibo var bizim burada onun kahvesini deneyeceğim ama onun yanında denemeye o fiyatlara denk kahveler arıyorum denemek için

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,861
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
O kadar pahaliya gerek yok. Tschibo var bizim burada onun kahvesini deneyeceğim ama onun yanında denemeye o fiyatlara denk kahveler arıyorum denemek için
Tschibo'da güzeldir, klasik. Dene bakalım. Deneye deneye bulacaksın zaten. Kahve dünyasını da dene.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki benim içtiğim kahveyi deneyip benle aynı fikirde (bi tık tatsız geldi bana) olan var mı? eğer öyleyse damak zevkimiz yakındır diye düşündüm.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
peki benim içtiğim kahveyi deneyip benle aynı fikirde (bi tık tatsız geldi bana) olan var mı? eğer öyleyse damak zevkimiz yakındır diye düşündüm.
kahve forumları oluyor orada daha iyi yanıtlar alırsın hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
ben jacobs mona gold içiyorum tadı çok güzel filtre olarakda cafex falan iyi gibi

mfimmel

80+ Silver
Top Bottom