- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,257
O Sorunlarla ilgiliydiSon konu yazdığını hatırlar gibiyim ama![]()
İşlemcisi yokAbi kullandığım SSD nin sorunlu olduğunu öğrendim. Var mı daha kötüsü![]()
Soğuk su içiyorsan başka çare yok geçmiş olsun :/Abi kullandığım SSD nin sorunlu olduğunu öğrendim. Var mı daha kötüsü![]()
Samsungunda böyle.Bir şey diyeceğim Mehmet Abi haklı az önce konuştuk da benim diyeceğim farklı. Bu SSD gördüğümüz üzere küçük bir şey yani bunun bu kadar büyük olmasının anlamı ne ? Neden yer kaplıyor bu kadar küçük şey kiBilmem belki de saçma konudur
Ne demeye çalıştığımı anlamayanlar için ssd o yeşil şey değil mi yeşil kart dış koruması neden bu kadar büyük peki ?Bir şey diyeceğim Mehmet Abi haklı az önce konuştuk da benim diyeceğim farklı. Bu SSD gördüğümüz üzere küçük bir şey yani bunun bu kadar büyük olmasının anlamı ne ? Neden yer kaplıyor bu kadar küçük şey kiBilmem belki de saçma konudur
Cips paketi gibi yarısı boş :dBir şey diyeceğim Mehmet Abi haklı az önce konuştuk da benim diyeceğim farklı. Bu SSD gördüğümüz üzere küçük bir şey yani bunun bu kadar büyük olmasının anlamı ne ? Neden yer kaplıyor bu kadar küçük şey kiBilmem belki de saçma konudur
Şey olabilir mi 0 bilgi ile sadece tahmin ile ilk çıktığıdna bu boyutlardadır slotlar ona göre yapılmıştır artık daha küçük yapılabiliyordur ama standart slotlar sebebiyle kasasını büyük yapıyorlardırBir şey diyeceğim Mehmet Abi haklı az önce konuştuk da benim diyeceğim farklı. Bu SSD gördüğümüz üzere küçük bir şey yani bunun bu kadar büyük olmasının anlamı ne ? Neden yer kaplıyor bu kadar küçük şey kiBilmem belki de saçma konudur