Of Crucial Of...

Kaan ÇABUK

Cezalı
80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
20,257
1593818716670.png

Abi kullandığım ssd nin sorunlu olduğunu öğrendim. Var mı daha kötüsü 😔

Bir şey diyeceğim Mehmet Abi haklı az önce konuştuk da benim diyeceğim farklı. Bu SSD gördüğümüz üzere küçük bir şey yani bunun bu kadar büyük olmasının anlamı ne ? Neden yer kaplıyor bu kadar küçük şey ki :D Bilmem belki de saçma konudur
Samsungunda böyle.

Bir şey diyeceğim Mehmet Abi haklı az önce konuştuk da benim diyeceğim farklı. Bu SSD gördüğümüz üzere küçük bir şey yani bunun bu kadar büyük olmasının anlamı ne ? Neden yer kaplıyor bu kadar küçük şey ki :D Bilmem belki de saçma konudur
Ne demeye çalıştığımı anlamayanlar için ssd o yeşil şey değil mi yeşil kart dış koruması neden bu kadar büyük peki ?

Cips paketi gibi yarısı boş :d

Şey olabilir mi 0 bilgi ile sadece tahmin ile ilk çıktığıdna bu boyutlardadır slotlar ona göre yapılmıştır artık daha küçük yapılabiliyordur ama standart slotlar sebebiyle kasasını büyük yapıyorlardır

Ssd'nin olayı zaten ufak ve hafif olması :)

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,208
Üyeler
193,293
Son üye
Groliasplendid
Geri