🔥İndirim Office 2021 Pro Plus Retail 32, 90 TL

Hocam ben denedim de arayıp onay kimliğini alacağım zaman sürekli yanlış bilgi girdiniz diyor. Nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı?

Ben de aldım gün içinde onaylamazsanız bizi bağlamaz diyor fakat aynı şekilde onay için sürekli yanlış diyor, ofisimiz kapalı diyip yurtdışına yönlendiriyor ingilizcemin yettiği kadar anlaşmaya çalışıyom yurtdışı ofisi de burdan olmaz türkiye ofisine yönlendiriyorum diyor sonrasında da bilgisayar şuanda kapalıyız hoşçakalın diyip kapatıyor. Nasıl bir çıkmaza bulaştık

Ben de aldım gün içinde onaylamazsanız bizi bağlamaz diyor fakat aynı şekilde onay için sürekli yanlış diyor, ofisimiz kapalı diyip yurtdışına yönlendiriyor ingilizcemin yettiği kadar anlaşmaya çalışıyom yurtdışı ofisi de burdan olmaz türkiye ofisine yönlendiriyorum diyor sonrasında da bilgisayar şuanda kapalıyız hoşçakalın diyip kapatıyor. Nasıl bir çıkmaza bulaştık
bende almayı düşünüyorum yorumlar kafamı karıştırdı alayım mı?

bi cok yerde bu fıyatlara yakın bulursunuz sorunsuz destek veren sıtelerden almanızı tavsıye ederım

Valla hocam hala etkinleştiremedim görüştüğümde haftasonu olduğundan dolayı dediler haftaiçini bekliyorum mecburen, istersen biraz daha bekle yarın son durumu yazayım
3 kod attılar hepsi geçersizdi hala kod bekliyorum yenisini gönderecekler merak edenler için yazıyorum.

gönderdiği kodu googledan arat

ne yazıkki o kadar söylememize rağmen gidip almışsın bunların alayı sahtekar

Office 2024 Pro Plus ücretsiz​

4. kod ile etkinleştirmeyi başarıyla tamamladım. Olmadıkça yeni kod attılar ama çok uğraştırdı. Cuma aldım anca etkinleştirebildim.

beyler bilmediğimden soruyorum bu windows etkinleştir yazısıyla alakalı bir şey mi ? yani temayı falan ayarlamak için mi yoksa excel word gibi uygulamaları tam kullanabilmek ile mi alakalı ?

ben daha önce lisanslı hiç kullanmadığım için soruyorum, ben şimdiye kadar kurulum yaparken hep kullanacaklarımı seçip gereksizleri kaldırıyorum, orjinalde seçim hakkı oluyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,152
Üyeler
186,296
Son üye
Berat33
Geri