monacodoom
80+
- Reaksiyon skoru
- 288
format atıp tekrar kullanabilen var mı? ona göre alacağım.
bunu deneyen olursa çok iyi olurformat atıp tekrar kullanabilen var mı? ona göre alacağım.
bende almayı düşünüyorum yorumlar kafamı karıştırdı alayım mı?Ben de aldım gün içinde onaylamazsanız bizi bağlamaz diyor fakat aynı şekilde onay için sürekli yanlış diyor, ofisimiz kapalı diyip yurtdışına yönlendiriyor ingilizcemin yettiği kadar anlaşmaya çalışıyom yurtdışı ofisi de burdan olmaz türkiye ofisine yönlendiriyorum diyor sonrasında da bilgisayar şuanda kapalıyız hoşçakalın diyip kapatıyor. Nasıl bir çıkmaza bulaştık
Valla hocam hala etkinleştiremedim görüştüğümde haftasonu olduğundan dolayı dediler haftaiçini bekliyorum mecburen, istersen biraz daha bekle yarın son durumu yazayımbende almayı düşünüyorum yorumlar kafamı karıştırdı alayım mı?
3 kod attılar hepsi geçersizdi hala kod bekliyorum yenisini gönderecekler merak edenler için yazıyorum.Valla hocam hala etkinleştiremedim görüştüğümde haftasonu olduğundan dolayı dediler haftaiçini bekliyorum mecburen, istersen biraz daha bekle yarın son durumu yazayım
gönderdiği kodu googledan arat
ne yazıkki o kadar söylememize rağmen gidip almışsın bunların alayı sahtekar
Office 2024 Pro Plus ücretsiz