Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Microsoft Office 2021 Pro Plus Lisans Anahtarı Sepette (40,00 TL)

başkasının üzerine olan bir kod mu veriliyor bunlar kaçak kod mu bilginiz var mı, her hang, b,r sorun oluşturma ihtimali var mı ileride
Kanka ben araştırmıştım bi ara.
Bu kodların oturumları birden fazla kullanılabilen oturumlar. Yani okullar, adliyeler, vb. Devlet kurumlarına verilenlerden. Bu yüzden bu kadar ucuz. Bizim bunu kullanmamız yasal değilmiş. Ama devlet herhangi bir şekilde takip ceza vs. İçin peşine düşmüyor. Yani kullanabilirsin.

Kanka ben araştırmıştım bi ara.
Bu kodların oturumları birden fazla kullanılabilen oturumlar. Yani okullar, adliyeler, vb. Devlet kurumlarına verilenlerden. Bu yüzden bu kadar ucuz. Bizim bunu kullanmamız yasal değilmiş. Ama devlet herhangi bir şekilde takip ceza vs. İçin peşine düşmüyor. Yani kullanabilirsin.
teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu konuda bilgim yok. Satıcılar tarafından genel olarak ortaya sürülen gerekçe, kutusu ve lojistik masrafı bulunmadığı için böyle ucuz olduğu. Ben 2 senedir kullanıyorum, bir sorun çıkmadı. Başka satıcıdan aldım tabii ama konsept aynı.

yükledim biraz uğraştırıyor, telefonla onaya tıklayıp michrosoft u arayıp orada ki kodu söylüyorsunuz oda size kod veriyor format atana kadar kullanılabiliyormuş. 30 liraya bence çok iyi .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,207
Üyeler
173,332
Son üye
Latth
Geri