Fears
80+
Zeon Büro Ofis Sistemleri // Comford Black Ofis Koltuğu Makam Koltuğu Çalışma Koltuğu
Geçmiş olsun noldu ya hawk düşünüyordum ben de hangi modeliydiBenim hawk koltuk sizlere ömür acaba alsam üzer mi
Hocam iyi midir almayı düşünüyorumOnun yerine Fiyatı uygun değerlendirelebilir orta kaliteye benziyor. Babyface kumaş , class 3 amortisör,krom metal ayak ve sırt kısmı mdf kullanılmış.
3749TL Fiyat
Rebelx Zenith Masaj Özellikli Kumaş Oyuncu Koltuğu
Üzer dostum. Bu modeller kaliteli oyuncu koltuklarının yanından geçemezBenim hawk koltuk sizlere ömür acaba alsam üzer mi
Valla ben 1 adet sipariş verdim TAMI ile alırsanız 500 TL de geri ödeme alıyorsunuz beleş ötesi oluyorHocam iyi midir almayı düşünüyorum
Hawk'a kaliteli mi diyorsunÜzer dostum. Bu modeller kaliteli oyuncu koltuklarının yanından geçemez
Fan V4Geçmiş olsun noldu ya hawk düşünüyordum ben de hangi modeliydi
ne güzel duruyo la pufur pufur gibiOnun yerine Fiyatı uygun değerlendirelebilir orta kaliteye benziyor. Babyface kumaş , class 3 amortisör,krom metal ayak ve sırt kısmı mdf kullanılmış.
3749TL Fiyat
Rebelx Zenith Masaj Özellikli Kumaş Oyuncu Koltuğu
kumaş aslında o versiyonu. bı sıkıntı olmamıs olması lazım sıkıntı ney amortısor falan dusuyorsa onu degıstırebılırsınızHawk'a kaliteli mi diyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fan V4
3 sene oldu
Kendi kendine aşağıya düşüyorkumaş aslında o versiyonu. bı sıkıntı olmamıs olması lazım sıkıntı ney amortısor falan dusuyorsa onu degıstırebılırsınız
gecmıs olsun. asagı dusmesı cok normal hepsınde oluyor amortısor deıstırmek lazım. kırık yan seyıde satıyolardı galıba ama duzeltır mı bılmıyorum ama kotuymus evet yanıKendi kendine aşağıya düşüyor
Ekstradan geriye yaslanma mekanizması kırık
Ve o oturduğun yerin yaslanma yeri kırık ama kumaşta gitti artık