Sana derin bi tavsiye vericem bende bu ayrıma düştüğüm zaman gidip ofis koltuklarını yerinde inceledim hepsi resmi dizaynlı tırt sandalyeler. Oyuncu koltuğunu bilmem ama ben tekli tv koltuğunu tavsiye ederim dehşet rahatlar. Sinema koltuğu tv koltuğu baba koltuğu diye geçer.Beyler butcem 5 bilemdin max 6k falan hawk onerenler var ama ofis koltugu daha iyi diyenlerde war seduna thunder pro gibi mesela sizce ne almalıyım boy 165. Kilo 66
Hawk hiç rahat değilBeyler butcem 5 bilemdin max 6k falan hawk onerenler var ama ofis koltugu daha iyi diyenlerde war seduna thunder pro gibi mesela sizce ne almalıyım boy 165. Kilo 66
olması gerektiği gibi bence. ne çok yumuşak ne çok sert. çok yumuşak olsaydı bir süre sonra şeklini bozardı diye düşünüyorum. bendeki future serisi. taş gibi koltuk bu arada çok kaliteli.Hawk hiç rahat değil
LINK WARMI HOCAMolması gerektiği gibi bence. ne çok yumuşak ne çok sert. çok yumuşak olsaydı bir süre sonra şeklini bozardı diye düşünüyorum. bendeki future serisi. taş gibi koltuk bu arada çok kaliteli.
LINK ATABILIRMISINIZSana derin bi tavsiye vericem bende bu ayrıma düştüğüm zaman gidip ofis koltuklarını yerinde inceledim hepsi resmi dizaynlı tırt sandalyeler. Oyuncu koltuğunu bilmem ama ben tekli tv koltuğunu tavsiye ederim dehşet rahatlar. Sinema koltuğu tv koltuğu baba koltuğu diye geçer.
neden nasıl bır sorunu war acabaHawk hiç rahat değil
uzun süre masa başında birisiysen ve rahatlık arıyorsan bence en iyisi oyuncu koltuğudur hocam. En azından daha uzun ömürlü olur. Hawk'ın koltukları zaten güzelBeyler butcem 5 bilemdin max 6k falan hawk onerenler var ama ofis koltugu daha iyi diyenlerde war seduna thunder pro gibi mesela sizce ne almalıyım boy 165. Kilo 66
guzlede kımısı memnun kımısı degıl parasına degmez dıyoruzun süre masa başında birisiysen ve rahatlık arıyorsan bence en iyisi oyuncu koltuğudur hocam. En azından daha uzun ömürlü olur. Hawk'ın koltukları zaten güzel
Hocam böyle diyenlere aldanıp ofis koltuğu aldım, kalça ağrısından oturamıyorum. Parasını ver, adam gibi koltuk al.ama ofis koltugu daha iyi diyenlerde war
Ben de alacağım ama şuan da bütçem yok. Ama arkadaşlarımda oyuncu koltuğu var (marka olarak bilmiyorum) ama daimi söyledikleri tek şey aşırı rahat diyip duruyorlar. Ofis koltuğu almıştı, sonrasında arkadaşın dediği gibi hiç memnun kalmadıguzlede kımısı memnun kımısı degıl parasına degmez dıyor
sen kullanıyomusun
Ne aldınız pekiHocam böyle diyenlere aldanıp ofis koltuğu aldım, kalça ağrısından oturamıyorum. Parasını ver, adam gibi koltuk al.
IKEA MARKUS nasılkalitesiz ofis koltuğu alma sakın fıtık garanti geliyor yanında
illa ofis koltuğu olucaksa baya para dökmen lazım oyuncu koltuğu kadar
bence oyuncu koltuğu almalısın yatması kol destekleri terletmeme falan baya iyi