Neler Yeni

Ofis Koltuğu Önerisi Bütçe 8000 TL

Vuraloglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ebu Bekir Vural
merhabalar ofis koltuğu alacağım da bütçe max 8 bin ikea markus nasıldır önerebileceğiniz ofis koltuğu varmıdır evden çalıştığım için komple oturarak çalışıyorum

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
valla hocam ben evkurdaki 3d large aldım inanilmaz rahat ayni xdriver hawk gibi 2 el buldum 1 hafta önce almışlar 6k fiyati var

Mert

80+ Silver
Adore Unique aldım yakın zamanda, Seduna Thunder Pro sonrası daha iyi geldi fakat uzun süre kullanımda değişebiliyor.

Mert

80+ Silver
Hem kendi mesajımı güncellemek hem de konuyu yukarı almak isterim. Ortalama 2 aylık kullanımda koltuk çöktü, bugün itibariyle iade sürecini başlattım ve yeniden koltuk arayışına girdim. Aklımdaki ürünler:

Xdrive Fırtına kumaş: İlk alımda çok rahat olduğu söylense de uzun vadede şikayetler var.

İkea Markus: Tam içime sinmeyen bazı şeyler var, mağazada bir kez daha inceleyeceğim.

İkea Jarvfjallet: Oturma kısmı olmasa alıp geçeceğim ama maalesef içime sinmiyor.

Nurus Me Too: Her konuda iyi fakat fiyat konusunda düşündüren bir model.

Bütçe olarak nispeten büyük rakamları gözden çıkarsam da hala kararsızım. İş yerinde Herman Miller’dan memnunum fakat fiyatlarına yanaşılacak gibi değil.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
Hocam 1 yıl önce uzun araştırmalar ve elemeler ile hawk aldım 8. Ayında amartisör bozuldu sağolsun lar garantide değişim sağlandı ama birdaha bozulmayacağı garantisi yok ve 2 yıl sonra ne olacak belli değil.

Tekrardan koltuk arayışına girdim ve şuanda 2 marka var aklımda elimdekini satınca birini alıcam sanada öneririm.

DxRacer veya Markus ben bunlarda karar kıldım.

Markus'u git dene ben beğendim şahsen. DxRacer zaten kendini kanıtlamış bir marka (Sırf amartisörü için alınır)

Diğer saydıklarını önermem hocam.

Top Bottom