Neler Yeni

Ofis Yazılımlarını Uyguna nerden alabilirim?

Scaric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yunus
Proje ödevim var Ofis kullanmak zorundayım Bilgisayarıma virus bulaşsın istemiyorum uygun kod yada deneme kodu olabilir önerileriniz varsa sevinirim.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Proje ödevim var Ofis kullanmak zorundayım Bilgisayarıma virus bulaşsın istemiyorum uygun kod yada deneme kodu olabilir önerileriniz varsa sevinirim.
https://www.lazimbana.com/office-365-tam-surum-dijital-lisans-hesabi-p-LB35161I7RTM ben bu siteden almıştım ama farklı satıcıydı.
Bu satıcı üstünden Windows 10 Key almıştım bir sorun yaşamadım.
Office ürünleri genellikle 1 yıllık diye biliyorum ama açıklamada sınırsız olduğunu söylemişler.
Ekran Görüntüsü (154).png

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ayberk Çakır
sağlam lisans tan alabilirsin bi bak ama fiyat biraz fazla gelebilir

Scaric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.lazimbana.com/office-365-tam-surum-dijital-lisans-hesabi-p-LB35161I7RTM ben bu siteden almıştım ama farklı satıcıydı.
Bu satıcı üstünden Windows 10 Key almıştım bir sorun yaşamadım.
Office ürünleri genellikle 1 yıllık diye biliyorum ama açıklamada sınırsız olduğunu söylemişler.Alıntıyı görüntüle
Galiba bunlar ortak hesap hadi steam de filan ortak hesap kullanılabilir de word vs kullanılmaz diye düşünüyorum.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Galiba bunlar ortak hesap hadi steam de filan ortak hesap kullanılabilir de word vs kullanılmaz diye düşünüyorum.
Yok hocam. Şirketler için lisans tanımlayıp hesapları satıyorlar diye biliyorum. Sadece tek kişi için. (5 cihazda oturum açtım sorun yaşamadım.) Bende kaç aydır problemsiz çalışıyor.

saype

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hamdi Sayar
Daha kolayı var kanka Libre Office indir ücretsiz uygulama. Microsoft office uygulamalarına alternatif. Pek fark yok gibi. Ben kullanıyorum içinde tüm office programları geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,731
Üyeler
163,541
Son üye
Caxi
Top Bottom