Öğrenci evi için internet önerisi

Canlı birine bağlanmak konusunda haklısınız. Bağlatmıyor. Otomatik arıza kaydı oluşturuluyor. Benim deneyimim şu ki otomatik arıza kaydı 2 gün içinde çözümlendi. Ve sorunum çözüldü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Millenicom bir sağlayıcı mı ki? TT altyapısını kullanıyor. TT ne verebilirse bunlar da onu vermez mi? Yani sorun Millenicom'da mı ki?
15 den fazla arıza kaydı oluşturdum belki çok daha fazla. Nedense ben bir yerlerine takmıyorlar. Çözüldü diye işaretliyorlar ama yaşadığım problemlerin haddi hesabı yok. Millenicom'un müşteri hizmetleri iyi diye geçmiştim fakat beni çok mağdur ettiler. Fiyatları da gereksiz pahalı.

Kabloya cevap gelmemiş bir türlü :D GPON için o ayrı ufak bir cihaz modeme takmıyorsun yani

Eşim türk telekom müdürlüğünde çalışıyor, özelden yardımcı olurum isterseniz.

Kabloya cevap gelmemiş bir türlü :D GPON için o ayrı ufak bir cihaz modeme takmıyorsun yani
Hocam valla ben köylü gibi kaldım eve girince dedim uzay teknolojisi bu. Sağolun yardım içinde, GPON nedir 🤠

Merhabalar. Şu an anlık Türknet kullanıyorum. Millenicom geçsem arkadaşımın kodu ile 2 ay ücretsiz kullanabiliyor muyum? (TT fiber)

Millenicom modem ücretleri (VDSL):
1664008190070.png

Modem hep sende kalıyor. Satın alıyorsun.

Fiber modem kullanmak istersen ise aylık 20 TL kira ödüyorsun. Satın alamıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,374
Üyeler
185,717
Son üye
Tunç1122
Geri