Akhisarli45
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 336
- İsim
- Berke
Merhaba Üniversite öğrencisiyim. Normalde babam para gönderip alma vb işlemlerle uğraşmamak için birazda bana güvendiği için direk kendi banka hesabına bağlı ek kart çıkarttırıp bana verdi aylık şu kadar harcıyabilirisin dedi ama şöyle bir sıkınıtılarım var
1. İnternet üzerinden ödeme yapamıyorum güvenlik şifresi babama geliyor
2. Eğer kart kötü niyetli kişilerin eline geçerse evin tüm birikimini(100 bin tl den fazla) çekebilirler tamamen erişimi var.
3. Ek kart olduğu için temassız yok
4. Yaptığım her hareketi göre biliyorlar en basitinden yemek yapmak zor geldi ayda bir iki kere dışarıdan söylüyorum babam gördüğü an arayıp söylenmeye başlıyor.
5. Ve en önemli konu ne kadar harcadığımı bilmiyorum kartın içindeki para nerdeyse benim için sınırsız internet bankacılığı babamın üzerinde kullanamıyorum kısaca en küçük market harcamasından bankamatikten para çekmeye kadar her şeyi not almam lazım.
Mobil uygulaması düzgün
aidat vb ücreti olmayan veya çok düşük
Gençler için uygun banka öneriniz var mı?
1. İnternet üzerinden ödeme yapamıyorum güvenlik şifresi babama geliyor
2. Eğer kart kötü niyetli kişilerin eline geçerse evin tüm birikimini(100 bin tl den fazla) çekebilirler tamamen erişimi var.
3. Ek kart olduğu için temassız yok
4. Yaptığım her hareketi göre biliyorlar en basitinden yemek yapmak zor geldi ayda bir iki kere dışarıdan söylüyorum babam gördüğü an arayıp söylenmeye başlıyor.
5. Ve en önemli konu ne kadar harcadığımı bilmiyorum kartın içindeki para nerdeyse benim için sınırsız internet bankacılığı babamın üzerinde kullanamıyorum kısaca en küçük market harcamasından bankamatikten para çekmeye kadar her şeyi not almam lazım.
Mobil uygulaması düzgün
aidat vb ücreti olmayan veya çok düşük
Gençler için uygun banka öneriniz var mı?