Neler Yeni

Öğrenci indirimli telefon önerisi 🔥

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
Espiri falan yapmadı direkt olarak benle dalga geçti forumda bu konuyu elli kere paylaştım adam görüyor görünce de yardım etmiyor dalga geçiyor
Sizle dalga geçmedim öylesine bir resim attım komiklik olsun diye lütfen mizah seviyenizi geliştirin ve konuyu kapatın uzatmayalım kavga etmenin anlamı yok

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan

palwark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emin
Hepsiburadada 9400 lira samsung m34 şuanda. Ben Samsung a34 ü bekliyorum. İndirime girerse alacağım.

Pushshshshhshs aynen kanzi avukat sibel hanım. hüğğ bana hakaret etti hüğğ dava ederiz diye "tehdit" ettim hshshsggsgs tehdit ne olm şaka gibisin lise kaç 3 mü ?
Tehdit etseydim bari kanka msmsmsmsmsmd şaka gibi ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsiburadada 9400 lira samsung m34 şuanda. Ben Samsung a34 ü bekliyorum. İndirime girerse alacağım.
9500 e düşer mi ki acaba a34

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
Pushshshshhshs aynen kanzi avukat sibel hanım. hüğğ bana hakaret etti hüğğ dava ederiz diye "tehdit" ettim hshshsggsgs tehdit ne olm şaka gibisin lise kaç 3 mü ?
Sen ilkokulu 4.sınıfsın sanırım ne anlatıyorsun adam dava edebilir burada hakaret var ayrıca avukatlada dalga geçtiğiniz içinde ayrı bir hakaret yaptınız konuyu kapatın

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Sen ilkokulu 4.sınıfsın sanırım ne anlatıyorsun adam dava edebilir burada hakaret var ayrıca avukatlada dalga geçtiğiniz içinde ayrı bir hakaret yaptınız konuyu kapatın
Trollse komik değilse daha komik

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Evren avcı
forum çoluk çocuk dolmuş insanlar yardım istiyor diğerleri eğlence peşinde benimde postlarımda yapan çokca kişi var. yönetimin hepsini banlaması gerektiğini düşünüyorum.

Kardeş sen iyi misin dava edebilir evet isterse etsin çocuk olan onlar abi gelmiş sayfayı trolluyor avukatla da dalga geçen falan yok yani

forum çoluk çocuk dolmuş insanlar yardım istiyor diğerleri eğlence peşinde benimde postlarımda yapan çokca kişi var. yönetimin hepsini banlaması gerektiğini düşünüyorum.
Bundan bahsediyorum kral bende ama uyariyi ben yiyorum işte ne yazık ki 😐

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
Kardeş sen iyi misin dava edebilir evet isterse etsin çocuk olan o abi gelmiş sayfayı trolluyor avukatla da dalga geçen falan yok yani

Bundan bahsediyorum kral bende ama uyariyi ben yiyorum işte ne yazık ki 😐
Neyse konuyu kapatın zaten boş bir konu yardım ettiler zaten arkadaşlar bu konuda fazla konuşmaya gerek yok

Aykut D.

80+ Gold
La umarım fake'dir

La umarım fake'dir
beni trollemeye calisio kral
Edicem kardeşim sen rahat ol ben senin gibilerle uğraşmayı çok severim mesajları silmeye çalışma hepsini ss aldım.
Silmiş miyim 🙃

K
Sizle dalga geçmedim öylesine bir resim attım komiklik olsun diye lütfen mizah seviyenizi geliştirin ve konuyu kapatın uzatmayalım kavga etmenin anlamı yok
Kardeş ben sabahtan beri aynı konuya biri mesaj yazsın diye yardım bekliom gelip dalga geciosun normal bişey olsa bişey demezdim zaten madem yardım edip yapsaydın ne yapacaksan burası öyle kafana göre gelip milleti trolleme yeri değil gerçi öyleymiş uyarıyı ben yedim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,046,681
Üyeler
166,059
Son üye