- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 73,216
Konuyu dağıtmaya devam ederseniz ceza vermek zorunda kalacağım.
Hocam millet açtığım konuyla dalga gecio cezayı bana mı veriosun Allah aşkına yaKonuyu dağıtmaya devam ederseniz ceza vermek zorunda kalacağım.
Haklısınız fakat arkadaş bize hakaret ediyor böyle devam ederse dava edeceğimKonuyu dağıtmaya devam ederseniz ceza vermek zorunda kalacağım.
Hakaret davası yemek ister misin gülüm![]()
Etmezsen adam değilsinDava edeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hemen atıyorum![]()
Edicem kardeşim sen rahat ol ben senin gibilerle uğraşmayı çok severim mesajları silmeye çalışma hepsini ss aldım.Etmezsen adam değilsin
Haklısınız hocam ama arkadaş şakasına bir gönderi atmış bende ona cevap verdim bu cevap sonrası şahsiyetse hakaretli içerik paylaşmış onunla dalga geçmemize rağmen.Konuyu dağıtmaya devam ederseniz ceza vermek zorunda kalacağım.
Kanka dava edicem merak etme emin ol arkadaşın gözünü korkutmak için demedim hepsinin ss'ini tek tek aldım hepsini avukatıma vericem o gerekeni yapar kendini bir şey sanıyor hayatını karartıcam haberi yokHaklısınız hocam ama arkadaş şakasına bir gönderi atmış bende ona cevap verdim bu cevap sonrası şahsiyetse hakaretli içerik paylaşmış onunla dalga geçmemize rağmen.
Etmezsen adam değilsin
Haklısınız hocam ama arkadaş şakasına bir gönderi atmış bende ona cevap verdim bu cevap sonrası şahsiyetse hakaretli içerik paylaşmış onunla dalga geçmemize rağmen.
Annem ile babama geçen aldık a24 ve gayette memnunlar kamerası gayet güzel her şeyi ben beğendim xiaomi note 12den daha i yi kamerası rezil bi telefon note 12Sizce ne almalıyım telefonum kafayı yedi Max bütçe bu olmalı önerileriniz için teşekkür ederim
Hakketti zaten burada şaka var ama arkadaşın espri anlayışı yerde gerizekal.ı,adam değilsin vesaire karar size kalmış açıkçasıAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bunun gibiler bunu hak ediyor
Çok teşekkür ederim dostumAnnem ile babama geçen aldık a24 ve gayette memnunlar kamerası gayet güzel her şeyi ben beğendim xiaomi note 12den daha i yi kamerası rezil bi telefon note 12
Adam degilsin de demedim bişey de demedim istediğiniz kadar şikayet edin ailemde yeterince polis avukat var dalga geçen sensinHakketti zaten burada şaka var ama arkadaşın espri anlayışı yerde gerizekal.ı,adam değilsin vesaire karar size kalmış açıkçası
Avukat yazdı zaten çok bir şey dememiş dedi birdaha düşünün dedi muhtemelen bırakırım anlık sinir ile yaptım daha yazmazsa yapmıcamHakketti zaten burada şaka var ama arkadaşın espri anlayışı yerde gerizekal.ı,adam değilsin vesaire karar size kalmış açıkçası
Espiri falan yapmadı direkt olarak benle dalga geçti forumda bu konuyu elli kere paylaştım adam görüyor görünce de yardım etmiyor dalga geçiyorHakketti zaten burada şaka var ama arkadaşın espri anlayışı yerde gerizekal.ı,adam değilsin vesaire karar size kalmış açıkçası