Öğrenci Vergi İndirimi

cesraen

80+
Reaksiyon skoru
0
Öğrenci vergi indirimi kapsamında telefon almak istiyorum fakat Amazon com tr veya D&R'dan almak istiyorum. Buradan indirimden faydalanan oldu mu? Veya daha önce amazon veya d&rdan telefon almış olan varsa fatura paylaşabilir mi acaba?

Öğrenci vergi indirimi kapsamında telefon almak istiyorum fakat Amazon com tr veya D&R'dan almak istiyorum. Buradan indirimden faydalanan oldu mu? Veya daha önce amazon veya d&rdan telefon almış olan varsa fatura paylaşabilir mi acaba?
ptt avm de geçerli değil mi o uygulama

Adam akıllı devletten bir açıklama yapılmadığı için kimse tam bilgi bilmiyor. Amazonun faturaya IMEI yazmadığını biliyoruz şimdilik, onuda müsteri hizmetlerini söyleyince hallediyorlar diyenler oldu forum ama kimse kesin ve net bir bilgiye sahip değil.
Not: Faturada IMEI olma şartı koşmuşlardı

Adam akıllı devletten bir açıklama yapılmadığı için kimse tam bilgi bilmiyor. Amazonun faturaya IMEI yazmadığını biliyoruz şimdilik, onuda müsteri hizmetlerini söyleyince hallediyorlar diyenler oldu forum ama kimse kesin ve net bir bilgiye sahip değil.
Not: Faturada IMEI olma şartı koşmuşlardı
Ben de korkuyorum bi telefona para verip de iade alamazsam kötü hissederim durduk yere çöp telefona o kadar vermek istemem. Ayrıca hattın sahibinin devralması gerekmiş türlü türlü saçmalıklar.

Ben de korkuyorum bi telefona para verip de iade alamazsam kötü hissederim durduk yere çöp telefona o kadar vermek istemem. Ayrıca hattın sahibinin devralması gerekmiş türlü türlü saçmalıklar.
Hat devralması ayrı bir dert evet doğru.
Şu konunun yorumlarında, Amazon vergi indirimi yapıyormu diye uzun uzun konuşmuşlar müşteri temsilcisine yazan olmuş bir oku istersen

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Linke tıklanmıyor bende anlamadım

Son düzenleme:
Amazon bizde yok diyordu en son. ( M.H )
En iyisi vatan, mediamarkt gibi yerlere SORMAK, oralardan almak. Ya da hepsiburada. Zaten başladığı günden beri en çok reklamı yapılan yer.
Faturada IMEI Olması lazımdı sanırım. Birde tabii 9.499 ya da 9.500 olması şart.

Amazon bizde yok diyordu en son. ( M.H )
En iyisi vatan, mediamarkt gibi yerlere SORMAK, oralardan almak. Ya da hepsiburada. Zaten başladığı günden beri en çok reklamı yapılan yer.
Faturada IMEI Olması lazımdı sanırım. Birde tabii 9.499 ya da 9.500 olması şart.
Amazondan 2 tane a34 aldım imeili fatura talep edeli 2 gün oldu bekliyorum
9500TL olan telefonlar kabul olmuyor. 9500TL den az olması lazım

Amazondan 2 tane a34 aldım imeili fatura talep edeli 2 gün oldu bekliyorum
9500TL olan telefonlar kabul olmuyor. 9500TL den az olması lazım
Amazon müşteri hizmetlerine yaz. Dedim zaten, amazon müşteri hizmetleri bizde geçerli değil diyordu. Yollamayabilirler. Amazon 2 gün bekletmez..

Geri