Öğretmenim bana taktı.

max iq kadar not almış
harbi max iq kanka torpille öğretmen olanlardan biri kesin sağ taraftan tanıdık olabilir boşver eğitim sistemi de çöp ekonomide çöp onlar sağdan soldan milletin 3 kuruşunu yemekle meşguller git meb e şikayet et eğer soruşturma başlamazsa bilki içerden birisi :D

Kardeşim ben lisedeyken resim dersinde patlıcan çizdim diye uyarı almıştım burası türkiye takma geçer
Yakın bir arkadaşımın yaşı büyük gösteriyor diye asker kaçağı ilan etmişlerdi. Çocuğun anası babası perişan oldu. Aman hocam dikkat, burası Türkiye!!!!

Arkadaşlar Perşembe günü oldu Anlatıyorum Rehberlik Dersi Sınıf öğretmeni biz arkadaşlar ile sohbet ediyoruz falan neyse eğitim sistemi kötü falan diyoruz hoca geldi beni uyardı işte eleştiri yapamazsın eğitim sistemi ile alakalı neyse tamam hocam dedim konuyu kapatı sandım ki hayır kapatmamış takmış bana ilk önce okulu eleştiriyor diye müdür yardımcısına müdüre ve rehber öğretmenine şikayet etmiş sonra Benim sınıf arkadaşlarından yalan yanlış Şikayetleri toplamış sonra diğer öğretmenlerden şikayetler istemiş ve başarmış Uyarı aldım Yazılı olarak hiç bir demedim bile ne yapabilirim daha yeni nakil oldum o okula 1 ay falan oluyor.
Dostum sen kendi görüşüne güven kimse görüşünü engelleyemez böyle hocalar benim okulumda da var merak etme

Arkadaşlar Perşembe günü oldu Anlatıyorum Rehberlik Dersi Sınıf öğretmeni biz arkadaşlar ile sohbet ediyoruz falan neyse eğitim sistemi kötü falan diyoruz hoca geldi beni uyardı işte eleştiri yapamazsın eğitim sistemi ile alakalı neyse tamam hocam dedim konuyu kapatı sandım ki hayır kapatmamış takmış bana ilk önce okulu eleştiriyor diye müdür yardımcısına müdüre ve rehber öğretmenine şikayet etmiş sonra Benim sınıf arkadaşlarından yalan yanlış Şikayetleri toplamış sonra diğer öğretmenlerden şikayetler istemiş ve başarmış Uyarı aldım Yazılı olarak hiç bir demedim bile ne yapabilirim daha yeni nakil oldum o okula 1 ay falan oluyor.
Ailenle git ve ailen desin ki düzeltilebilecek şeyler eleştirilir eğer düzeltilemicek bir şey varsa o yargılamaktır eleştiriden dolayı uyarı vermeye hakkınız yok tarzı şeyler söylesin ve hocanın yaptığını da Cimer'e şikayet edeceğinizi söylein geri çekilecektir

--------------------------------

Yakın bir arkadaşımın yaşı büyük gösteriyor diye asker kaçağı ilan etmişlerdi. Çocuğun anası babası perişan oldu. Aman hocam dikkat, burası Türkiye!!!!
kanka sus

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,531
Üyeler
189,286
Son üye
Vorla
Geri