Axes 80+ Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 173 Dahası Reaksiyon skoru 63 İsim İbrahim Coşkun 7 Haziran 2022 #66 Babanla mı yazışıyorsun Liseli.Ben olsam bırakırdım.
Maloluyuk 80+ Bronze Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1,046 Dahası Reaksiyon skoru 324 İsim Malik 7 Haziran 2022 #67 Yumurtalı Tavuk yazmış: Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Mesaj otomatik birleştirildi: 7 Haziran 2022 10. Sınıf Öğrencisiyim Öğretmen ile yakınım nöbet tuttuğu zaman yanına geliyorum her zaman sohbet ediyorum kitap film yazar sohbeti hatta hediyeler aldım onda bana hediye aldı ve dersi olduğu zaman çay alıyorum ama şimdi ne yapacağım. Devamı için tıklayın... Okurken utandim
Yumurtalı Tavuk yazmış: Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Mesaj otomatik birleştirildi: 7 Haziran 2022 10. Sınıf Öğrencisiyim Öğretmen ile yakınım nöbet tuttuğu zaman yanına geliyorum her zaman sohbet ediyorum kitap film yazar sohbeti hatta hediyeler aldım onda bana hediye aldı ve dersi olduğu zaman çay alıyorum ama şimdi ne yapacağım. Devamı için tıklayın... Okurken utandim
SametSW 80+ Bronze Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 838 7 Haziran 2022 #68 bizim edebiyatlı en azından insaflı bu ne böyle bizim ki dönem başından beri 5 6 tane ödev verdi birini yapmadım diye 5 puan kırıp 95 girdi sözlüme
bizim edebiyatlı en azından insaflı bu ne böyle bizim ki dönem başından beri 5 6 tane ödev verdi birini yapmadım diye 5 puan kırıp 95 girdi sözlüme