Neler Yeni

Öğretmenim, iş için uzun ömürlü laptop

MAN(A)MAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Man
Gençler öğretmenim canlı ders düzenliyorum hiç oyun oynamıyorum şimdiki bilgisayarım artık web'deki bazı ders simülasyonlarını açmamaya başladı kamera arada tekliyor aćmıyor cok eski bir laptop
Bana uzun ömürlü hiç sıkıntı çıkarmayacak bir laptop önerir misiniz hiç oyunlarla işim yok uzun ömürlü olsun yeter :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gençler öğretmenim canlı ders düzenliyorum hiç oyun oynamıyorum şimdiki bilgisayarım artık web'deki bazı ders simülasyonlarını açmamaya başladı kamera arada tekliyor aćmıyor cok eski bir laptop
Bana uzun ömürlü hiç sıkıntı çıkarmayacak bir laptop önerir misiniz hiç oyunlarla işim yok uzun ömürlü olsun yeter :)
Bütçem 20k - 30k arası

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,628
İsim
Hakanbey
Biz öğretmen ve home ofis çalışan arkadaşlar için Monster Huma serisi öneriyoruz batarya süreleri İnanılmaz iyi oluyor Online ders yapan hocalarımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda 8 saatlik dersleri Tek bataryada çıkartabiliyormuş Ve bu çok kolaylık yaşatıyormuş İsterseniz Araştırın bunların dışında 20-30k fiyat bandında zaten alacağınız bütün laptoplar 3 aşağı 5 yukarı aynı performansta olacaktır Sadece markasına ve modeline göre SOğutma performansı ile Dış kasa kozmetik değişecektir.

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Erdem

Bütçem 20k - 30k arası
Hocam Merhabalar
Bütçenizi 5k artırabilirseniz ömürlük bir laptop attım size son nesil işlemci 16gb tam 500 gb depolama + hem oyun hemde iş için yüksek performans sağlayacak tır size ve tasarım olarak çok sade ve nârin dir

huawei-matebook-14-intel-core-ultra-5-16-gb-ram-512gb-ssd-142-w11-laptop-53014apv-1237732.html?utm_source=new%20owned&utm_medium=ema-other%20email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare

Hocam Merhabalar
Bütçenizi 5k artırabilirseniz ömürlük bir laptop attım size son nesil işlemci 16gb tam 500 gb depolama + hem oyun hemde iş için yüksek performans sağlayacak tır size ve tasarım olarak çok sade ve nârin dir

huawei-matebook-14-intel-core-ultra-5-16-gb-ram-512gb-ssd-142-w11-laptop-53014apv-1237732.html?utm_source=new%20owned&utm_medium=ema-other%20email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare
Diğer hocamız güzel yorum yapmış ama emin olun ki ilerki yıllarda monster başınızı ağıratacak dır benim attığım seçenek sizin için en iyisi olacak tır kolay taşınabilir kompak batarya süresi uzun ve en önemlisi fan sesi sıfıra yakın bir performans

Robius

80+ Bronze
Bütçeyi artır mekbuk al hocam

MAN(A)MAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Man
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Merhabalar

Diğer hocamız güzel yorum yapmış ama emin olun ki ilerki yıllarda monster başınızı ağıratacak dır benim attığım seçenek sizin için en iyisi olacak tır kolay taşınabilir kompak batarya süresi uzun ve en önemlisi fan sesi sıfıra yakın bir performans

https://www.akakce.com/laptop-noteb...-fhd-dizustu-bilgisayar-fiyati,215150455.html
Bu nasıl sizin attıklarınızla kıyaslarsak
Batarya kullanımı hakan kardeşimin dediği gibi ônemli onun dişında oyun vs. İşim olmaz benim daha çok batarya, ısınma, güncellik açısından bakabiliriz

Bütçeyi artır mekbuk al hocam
Ben windowscuyum ya apple sevmem :)

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Erdem
https://www.akakce.com/laptop-noteb...-fhd-dizustu-bilgisayar-fiyati,215150455.html
Bu nasıl sizin attıklarınızla kıyaslarsak
Batarya kullanımı hakan kardeşimin dediği gibi ônemli onun dişında oyun vs. İşim olmaz benim daha çok batarya, ısınma, güncellik açısından bakabiliriz

Ben windowscuyum ya apple sevmem :)
Hocam işlemci eski ve donanımı kötü
Ben genelik Le monster önermek uzun ömürlü değil ler dir fan sesi bağırır size atığım la bu modelin arssında dağalar kadar fark var tabi size kalmış bir şey Huwaei yi alın kafanız rağat olsun derim size

Robius

80+ Bronze

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Görkem çetinkaya
Biz öğretmen ve home ofis çalışan arkadaşlar için Monster Huma serisi öneriyoruz batarya süreleri İnanılmaz iyi oluyor Online ders yapan hocalarımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda 8 saatlik dersleri Tek bataryada çıkartabiliyormuş Ve bu çok kolaylık yaşatıyormuş İsterseniz Araştırın bunların dışında 20-30k fiyat bandında zaten alacağınız bütün laptoplar 3 aşağı 5 yukarı aynı performansta olacaktır Sadece markasına ve modeline göre SOğutma performansı ile Dış kasa kozmetik değişecektir.
IYi degil panel olarak

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,708
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji

Bütçem 20k - 30k arası
Macbook öneririm uzun ömürlülük diyince akla ilk gelebilecek modellerin başında olur. Bütçeniz elveriyorsa biraz daha bütçe eklemesi yaparak m2 ya da m1 macbook alabilirsiniz ya da 2. ele girişebilirsiniz. Uğraşmak istemem derseniz Huawei Matebooklar ya da ASUS Vivobook'larda iş görecektir ancak ilk önerim macbook olur.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,628
İsim
Hakanbey
IYi degil panel olarak
3 yıldır belki 50 tane satmışıszdır Olumsuz bir geri dönüş almadık Özellikle çok övgü aldık. Batarya süresi olarak şuanda macbooklar ile yarışıyor.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Görkem çetinkaya
3 yıldır belki 50 tane satmışıszdır Olumsuz bir geri dönüş almadık Özellikle çok övgü aldık. Batarya süresi olarak şuanda macbooklar ile yarışıyor.
Monster genel olarak iyi degil. Genelde monster alanlar anlamazlar pc den

• Beğen
Reaksiyonlar: Mtsn

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,628
İsim
Hakanbey
Monster genel olarak iyi degil. Genelde monster alanlar anlamazlar pc den
Monster Huma serisi farklı bir dünya Ve monster kaliteli modelleride var bu konuda size katılmıyorum. Monster Markut serisi Piyasa görüp görebileceğiniz en güçlü Çizim bilgisayarıdır.

Top Bottom