ASİGÖAWSKLDMSAWKDMFASGJWNDGece yatağım sallanıyor yardım edin
Arkadaşlar geceleri sürekli yatağım sallanıyor saat 3 te oluyor hep yataktan kalkıyorum sallanması geçiyor beni uykumdan uyandırıyor sabaha kadar yatamıyorum her gece böyle oluyor sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?forum.donanimarsivi.com
Duş almaktan korkuyorum yardım edin
Arkadaşlar 16 yaşındayım duş almaktan korkuyorum duş alırken sesler duyuyorum banyo karalıyor banyodan siyah bir şey hızlıca geçiyor ne yapmam lazım?forum.donanimarsivi.com
Abim hep bana karışıyor ne yapmalıyım?
Arkadaşlar dün babam abimin telefonunu aradı abim telefona cevap vermedi bana dedi sen cevap ver bende dedim abi telefon konuşurken heyecanlanıyorum çok takılıyorum o yüzden cevap vermek istemiyorum dedim sonra abim üzerime yürüdü bende telefona cevap verdim telefonda çok takıldım sonra babam...forum.donanimarsivi.com
Kuzenim sürekli bizi rahatsız ediyor ne yapmalıyım?
Arkadaşlar 19 yaşında bir kız kuzenim var kuzenim bu yıl 12.sınıfa gidiyordu yani lise sondu kuzenim bu yıl bizim evde kaldı 9 ay boyunca abim var 20 yaşında kuzenim sürekli abimi rahatsız ediyordu abim kızlarla konuşmuyor çekingen kuzenim abime diyordu sen niye benle konuşmuyorsun diyordu abime...forum.donanimarsivi.com
çok yavaş konuşuyorum
Arkadaslar ben Çok ağır konuşuyorum ilber ortaylı gibi yavaş yavaş yani bana öyle geliyor sesimi dinlediğimde ve o ses bana ait değilmis gibi geliyor. sorunum ağır yavaş konuşmamı nasıl asabilirim ailem hep bana diyor senin konuşman anlaşılmıyor ne yaparak yardımcı olur musunuz?forum.donanimarsivi.com
ailem bana sen okumazsın diyor ne yapmalıyım?
arkadaşlar 10.sınıfa gidiyorum meslek lisesinde okuyorum derslerim iyi ama ailem bana sürekli sen okumazsın senden adam olmaz diyor onur kırıcı sözler sürekli bana diyorlar sen arsızsın sende ar yok eğer sende bir sarımsak kadar ar olsaydı sen okurdun diyorlar birde bugün bana sen eşeksin...forum.donanimarsivi.com
Gitmiycen ozama kardeşimArkadaşlar 16 yaşındayım 10.sınıfa gidiyorum dershanede ki fizik öğretmeni sürekli bana karışıyor beni dövüyor öğretmenim bu yıl sınıfta hep bana karışıyordu arkadaşlarımın yanında bana geri zekalı ***** moron embesil gibi laflar diyor geçen gün ödev kontrolü vardı bende ödevimi yapmıştım sonra sıra bana geldi öğretmenim bana ödevini göster dedi bende kitabımı çıkarmak için çantama baktım kitabım yoktu her yere baktım yok annemi aradım sordum evdede yok sonra öğretmenime dedi hocam ödevimi yaptım ama kitabım kayıp dedim öğretmenim bana inanmadı sınıfta beni dövdü belime vurdu bayıldım nefesim kesildi 1 saat kendime gelemedim ben bayılırken öğretmenim sınıfa dedi bir daha bu Geri zekalıyla konuşmayın muhattap olmayın o yokmuş gibi davranın onu tanımayın adını bile getirmeyin dedi sınıfta kimse benle konuşmadı öğretmenim bundan öncede kaç kez sınıfta beni dövdü öğretmenim sürekli bana böyle yapıyor okula korkudan babamı çağıramıyorum babam çok sinirli ve sabırsız biri okula gelirse öğretmenimi öldürür hocayı müdüre şikayet ettim ama müdür beni yalancı çıkardı öğretmeni haklı çıkardı öğretmenim psikolojimi bozdu artık dershaneye gitmek istemiyorum öğretmenim benden başka öğrencilerede böyle davranıyor hep sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz korkudan durumu aileme anlatamıyorum?
Allah Kurtarsın kardeşim.Azrail sürekli bana karışıyor napmalıyım ??
kardeşim bak nasıl bir hayat yaşıyorsun çömüş değilim eğer gerçekse tibette 2 ay falan kafa dinle keşişlerle ama büyük ihtimal trollsünArkadaşlar 16 yaşındayım 10.sınıfa gidiyorum dershanede ki fizik öğretmeni sürekli bana karışıyor beni dövüyor öğretmenim bu yıl sınıfta hep bana karışıyordu arkadaşlarımın yanında bana geri zekalı ***** moron embesil gibi laflar diyor geçen gün ödev kontrolü vardı bende ödevimi yapmıştım sonra sıra bana geldi öğretmenim bana ödevini göster dedi bende kitabımı çıkarmak için çantama baktım kitabım yoktu her yere baktım yok annemi aradım sordum evdede yok sonra öğretmenime dedi hocam ödevimi yaptım ama kitabım kayıp dedim öğretmenim bana inanmadı sınıfta beni dövdü belime vurdu bayıldım nefesim kesildi 1 saat kendime gelemedim ben bayılırken öğretmenim sınıfa dedi bir daha bu Geri zekalıyla konuşmayın muhattap olmayın o yokmuş gibi davranın onu tanımayın adını bile getirmeyin dedi sınıfta kimse benle konuşmadı öğretmenim bundan öncede kaç kez sınıfta beni dövdü öğretmenim sürekli bana böyle yapıyor okula korkudan babamı çağıramıyorum babam çok sinirli ve sabırsız biri okula gelirse öğretmenimi öldürür hocayı müdüre şikayet ettim ama müdür beni yalancı çıkardı öğretmeni haklı çıkardı öğretmenim psikolojimi bozdu artık dershaneye gitmek istemiyorum öğretmenim benden başka öğrencilerede böyle davranıyor hep sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz korkudan durumu aileme anlatamıyorum?
10/8,4De ki hocam sizi silerim hayatımdan. Şu babanda seni bir seviyor, bir dövüyor. Neyse kurguya puanım, € üzerinden $.