Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Adam haftadan haftaya konu açıyor forum o konuya kilit.
Kanka burası Twitter değilArkadaşlar 16 yaşındayım 10.sınıfa gidiyorum dershanede ki fizik öğretmeni sürekli bana karışıyor beni dövüyor öğretmenim bu yıl sınıfta hep bana karışıyordu arkadaşlarımın yanında bana geri zekalı ***** moron embesil gibi laflar diyor geçen gün ödev kontrolü vardı bende ödevimi yapmıştım sonra sıra bana geldi öğretmenim bana ödevini göster dedi bende kitabımı çıkarmak için çantama baktım kitabım yoktu her yere baktım yok annemi aradım sordum evdede yok sonra öğretmenime dedi hocam ödevimi yaptım ama kitabım kayıp dedim öğretmenim bana inanmadı sınıfta beni dövdü belime vurdu bayıldım nefesim kesildi 1 saat kendime gelemedim ben bayılırken öğretmenim sınıfa dedi bir daha bu Geri zekalıyla konuşmayın muhattap olmayın o yokmuş gibi davranın onu tanımayın adını bile getirmeyin dedi sınıfta kimse benle konuşmadı öğretmenim bundan öncede kaç kez sınıfta beni dövdü öğretmenim sürekli bana böyle yapıyor okula korkudan babamı çağıramıyorum babam çok sinirli ve sabırsız biri okula gelirse öğretmenimi öldürür hocayı müdüre şikayet ettim ama müdür beni yalancı çıkardı öğretmeni haklı çıkardı öğretmenim psikolojimi bozdu artık dershaneye gitmek istemiyorum öğretmenim benden başka öğrencilerede böyle davranıyor hep sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz korkudan durumu aileme anlatamıyorum?
Aynen kanka, bayıldın falan. Ve gelip burada konu açıyorsun.Arkadaşlar 16 yaşındayım 10.sınıfa gidiyorum dershanede ki fizik öğretmeni sürekli bana karışıyor beni dövüyor öğretmenim bu yıl sınıfta hep bana karışıyordu arkadaşlarımın yanında bana geri zekalı ***** moron embesil gibi laflar diyor geçen gün ödev kontrolü vardı bende ödevimi yapmıştım sonra sıra bana geldi öğretmenim bana ödevini göster dedi bende kitabımı çıkarmak için çantama baktım kitabım yoktu her yere baktım yok annemi aradım sordum evdede yok sonra öğretmenime dedi hocam ödevimi yaptım ama kitabım kayıp dedim öğretmenim bana inanmadı sınıfta beni dövdü belime vurdu bayıldım nefesim kesildi 1 saat kendime gelemedim ben bayılırken öğretmenim sınıfa dedi bir daha bu Geri zekalıyla konuşmayın muhattap olmayın o yokmuş gibi davranın onu tanımayın adını bile getirmeyin dedi sınıfta kimse benle konuşmadı öğretmenim bundan öncede kaç kez sınıfta beni dövdü öğretmenim sürekli bana böyle yapıyor okula korkudan babamı çağıramıyorum babam çok sinirli ve sabırsız biri okula gelirse öğretmenimi öldürür hocayı müdüre şikayet ettim ama müdür beni yalancı çıkardı öğretmeni haklı çıkardı öğretmenim psikolojimi bozdu artık dershaneye gitmek istemiyorum öğretmenim benden başka öğrencilerede böyle davranıyor hep sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz korkudan durumu aileme anlatamıyorum?
Birde gerçek olmadığını bile bile meraktan okuyorumArkadaşlar 16 yaşındayım 10.sınıfa gidiyorum dershanede ki fizik öğretmeni sürekli bana karışıyor beni dövüyor öğretmenim bu yıl sınıfta hep bana karışıyordu arkadaşlarımın yanında bana geri zekalı ***** moron embesil gibi laflar diyor geçen gün ödev kontrolü vardı bende ödevimi yapmıştım sonra sıra bana geldi öğretmenim bana ödevini göster dedi bende kitabımı çıkarmak için çantama baktım kitabım yoktu her yere baktım yok annemi aradım sordum evdede yok sonra öğretmenime dedi hocam ödevimi yaptım ama kitabım kayıp dedim öğretmenim bana inanmadı sınıfta beni dövdü belime vurdu bayıldım nefesim kesildi 1 saat kendime gelemedim ben bayılırken öğretmenim sınıfa dedi bir daha bu Geri zekalıyla konuşmayın muhattap olmayın o yokmuş gibi davranın onu tanımayın adını bile getirmeyin dedi sınıfta kimse benle konuşmadı öğretmenim bundan öncede kaç kez sınıfta beni dövdü öğretmenim sürekli bana böyle yapıyor okula korkudan babamı çağıramıyorum babam çok sinirli ve sabırsız biri okula gelirse öğretmenimi öldürür hocayı müdüre şikayet ettim ama müdür beni yalancı çıkardı öğretmeni haklı çıkardı öğretmenim psikolojimi bozdu artık dershaneye gitmek istemiyorum öğretmenim benden başka öğrencilerede böyle davranıyor hep sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz korkudan durumu aileme anlatamıyorum?
Ben onun insan olduğuna emin değilimo kişinin öğretmen olduğuna emin miyiz?
Gittiğim Dershane özel bir dershane devlete bağlı değil o yüzden milli eğitime şikayet edemiyorumDava et, kanunen ve Dinen şiddet yasaktır.
Bana Nisa Suresi 34. Ayet ile gelmeyin onu açıkladım, yani Dinen dövme vurma yoktur.
Gittiğim Dershane özel bir dershane devlete bağlı değil o yüzden milli eğitime şikayet edemiyorumÖğretmenin yaptığı yasal bir suç, dava edebilirsin darp raporu alıp.
Dava etGittiğim Dershane özel bir dershane devlete bağlı değil o yüzden milli eğitime şikayet edemiyorum
Dava edebilirsin milli eğitim değil darp ediyor seni darp raporu alırsan dava edebilirsinBen onun insan olduğuna emin değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gittiğim Dershane özel bir dershane devlete bağlı değil o yüzden milli eğitime şikayet edemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gittiğim Dershane özel bir dershane devlete bağlı değil o yüzden milli eğitime şikayet edemiyorum
Gerçek mi bu yaArkadaşlar 16 yaşındayım 10.sınıfa gidiyorum dershanede ki fizik öğretmeni sürekli bana karışıyor beni dövüyor öğretmenim bu yıl sınıfta hep bana karışıyordu arkadaşlarımın yanında bana geri zekalı ***** moron embesil gibi laflar diyor geçen gün ödev kontrolü vardı bende ödevimi yapmıştım sonra sıra bana geldi öğretmenim bana ödevini göster dedi bende kitabımı çıkarmak için çantama baktım kitabım yoktu her yere baktım yok annemi aradım sordum evdede yok sonra öğretmenime dedi hocam ödevimi yaptım ama kitabım kayıp dedim öğretmenim bana inanmadı sınıfta beni dövdü belime vurdu bayıldım nefesim kesildi 1 saat kendime gelemedim ben bayılırken öğretmenim sınıfa dedi bir daha bu Geri zekalıyla konuşmayın muhattap olmayın o yokmuş gibi davranın onu tanımayın adını bile getirmeyin dedi sınıfta kimse benle konuşmadı öğretmenim bundan öncede kaç kez sınıfta beni dövdü öğretmenim sürekli bana böyle yapıyor okula korkudan babamı çağıramıyorum babam çok sinirli ve sabırsız biri okula gelirse öğretmenimi öldürür hocayı müdüre şikayet ettim ama müdür beni yalancı çıkardı öğretmeni haklı çıkardı öğretmenim psikolojimi bozdu artık dershaneye gitmek istemiyorum öğretmenim benden başka öğrencilerede böyle davranıyor hep sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz korkudan durumu aileme anlatamıyorum?
Polisi arayamam okul müdürüne söyledim müdür bana öğretmeni savundu beni yalancı çıkardı sonra müdür gidip öğretmene söylemiş öğretmenim geldi beni tehdit etti bende bir daha korkudan söyleyemedim kimseyePolisi ara?
GerçekGerçek mi bu ya