Neler Yeni

Okan buruktan daha kötü bir hoca bulmaya çalışıyoruz

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
1739640040718.png
Büyük maçlarda batıran ve 100 milyon değerin altındaki takımlara karşı düzenli batıran bir hoca bulmaya çalşıyoruz ben bulamadım siz bulabildiniz mi?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Fettah Özalp
ben koyu galatasaraylıyım, siz hangi takımlısınız bilmiyorum ama daridi daridi gibi bir konuşma yapmışsınız yanlış anlamayın, fatih terimde yozgat spordan 6 yediğinde böyle konuşmalar yapmışmıdır acaba babalarımız ha?

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben koyu galatasaraylıyım, siz hangi takımlısınız bilmiyorum ama daridi daridi gibi bir konuşma yapmışsınız yanlış anlamayın, fatih terimde yozgat spordan 6 yediğinde böyle konuşmalar yapmışmıdır acaba babalarımız ha?
Bende koyu galatasaraylıyım ama eleştirensaraylı diye bir şaka vardı işte o tarz galatasaraylıyım küçük takımlara kötü performans veriyor 6 yemiştir fatih terim ama gidip gs tarihinin en kötü sezonunda lazio+marsilya+barcelona ile başa çıkabilmiştir unutmamamız lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Onur Yücel
Şu fatoş fanları bitmedi bir türlü ya.
Okan hocanın boş boş demeçleri olmasa Fatoşa bin basar.
Sırf Hagi denen insanüstü yetenek sahibi adam sayesinde kariyer yapmış bir adamdır fatoş dediğiniz.
Sanki her zaman avrupada final oynuyor galatasaray da okan buruk gelince elenmeye başlamış gibi konuşuyorsunuz komik

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
Fatih terimin vukatı fazla değildir ama okanın çok mesela rfs az young boys gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Onur Yücel
Bende koyu galatasaraylıyım ama eleştirensaraylı diye bir şaka vardı işte o tarz galatasaraylıyım küçük takımlara kötü performans veriyor 6 yemiştir fatih terim ama gidip gs tarihinin en kötü sezonunda lazio+marsilya+barcelona ile başa çıkabilmiştir unutmamamız lazım.
Lazio maçı tamamen şans eseri , barcelona tarihin en kötü barcelonası.
Marsilya maçında bahanesiz kusursuz oynattı oyuncular da bir o kadar müthişti ona bir şey diyemem.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
Şu fatoş fanları bitmedi bir türlü ya.
Okan hocanın boş boş demeçleri olmasa Fatoşa bin basar.
Sırf Hagi denen insanüstü yetenek sahibi adam sayesinde kariyer yapmış bir adamdır fatoş dediğiniz.
Sanki her zaman avrupada final oynuyor galatasaray da okan buruk gelince elenmeye başlamış gibi konuşuyorsunuz komik
Fatih terim mesela tottnhamdan 5 yer ama az ye 5 atardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lazio maçı tamamen şans eseri , barcelona tarihin en kötü barcelonası.
Marsilya maçında bahanesiz kusursuz oynattı oyuncular da bir o kadar müthişti ona bir şey diyemem.
Barca barcadır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran Görüntüsü (71).png

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
ancelotti

Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Onur Yücel
Fatih terim mesela tottnhamdan 5 yer ama az ye 5 atardı.
Yav bir de isterse 11 tane tıklatsın reale barçaya. Yeter bıktık artık yeni isimler lazım abi fatoş , şenol , ersun bu üçü arasında dönüp duruyordu takımlar mustafa denizli vardı bi de Allahtan adam bıraktı yoksa hala çağıracaksınız herifi. Yenilik biraz yenilik. Adam 3. Senesi 3. Şampiyonluğuna koşuyor bırakın şu adamı fatoşu 50 kere gönderip 51 kere geri alan takım galatasaray

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Kayra
Yav bir de isterse 11 tane tıklatsın reale barçaya. Yeter bıktık artık yeni isimler lazım abi fatoş , şenol , ersun bu üçü arasında dönüp duruyordu takımlar mustafa denizli vardı bi de Allahtan adam bıraktı yoksa hala çağıracaksınız herifi. Yenilik biraz yenilik. Adam 3. Senesi 3. Şampiyonluğuna koşuyor bırakın şu adamı fatoşu 50 kere gönderip 51 kere geri alan takım galatasaray
3. Şampiyonluğa koşuyor ama vukuatıda çok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,779
Üyeler
168,196
Son üye
staniel-ishuge
Top Bottom