Yalnız projene bayıldımpaket paket alıp sokakta çocukları ile dilenenlere dağıtma fikri çık aklımdan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fotoğraf olacak mı rehberde![]()
Evet Patlattıktan Sonra Nasıl Delindi Mi Delinmedi Mi Haz Nasıl Etkili Mi İçindekielr Mesela Rötar'ın Gerçekten Gecikmeye Etkisi Var Mı Gibi Bol Fotoraflıpaket paket alıp sokakta çocukları ile dilenenlere dağıtma fikri çık aklımdan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fotoğraf olacak mı rehberde![]()
Evet Patlattıktan Sonra Nasıl Delindi Mi Delinmedi Mi Haz Nasıl Etkili Mi İçindekielr Mesela Rötar'ın Gerçekten Gecikmeye Etkisi Var Mı Gibi Bol Fotoraflı![]()
![]()
![]()
sjxjxkxk tabii abim eskiler beİlgi alanım değil brom böyle eksantrik şeylere şükür ihtiyacım yok![]()
Kostüm olarak mı giyeceksin?XXXL var mı magnum boy
Reis sende nasıl bir kamış varsa patlatıyorsun? Bende bir tane bile patlamadı okey. Rötar da gerçekten ek süre de kazanıyorum. Ben katılamadım sanaDurexten başkası hikaye. Kamış sünnetli zaten hissiyat düşük hele bunları giyince hiç hissiyat kalmıyor bende, zero modelini denemedim ama marka olarak tavsiye etmem. Bim-a101'de satılan paraşüt-lets ten farkı yoktu. Rötar, Çifte haz, Ultra Hisset, Gerçek zevk modellerini kullandım. Yeşil, kırmızı, turuncu renklerdi hepsi aklımda değil. Rötar beş para etmez çok hızlı gelenlere yarayabilir ama onu takınca kamış uyku moduna geçiyor. Bu işe kalkışacaksanız paraya kıyın beyler. Önünüze gelen her deliğe girmeyin, bunlar STD olaylarından korumuyor. Baba olmanıza karşı bile korumuyor...
Sürtünmeden dolayı birde partner ıslaklığı 10-15 dk dan sonra kaybedebiliyor ondan sonra patlaması kolaylaşıyor ama ben ondan bahsetmedim bile. Herkesin tecrübesi farklı o yüzden bendeki durumu anlattım baya sansürleyerek.Reis sende nasıl bir kamış varsa patlatıyorsun? Bende bir tane bile patlamadı okey. Rötar da gerçekten ek süre de kazanıyorum. Ben katılamadım sana![]()
zero almayın fiyatı güzel ama okey sımsıkı daha iyi tavsiyem sımsıkı almanızOkey Ürünlerinde 500/100 TL indirim var.
İki set okey zero 45 li alınca adet 7 tl ye geliyor.
3 set alınca 700/150 kozmetik kuponu da aktif oluyor adet 6,26 tl ye geliyor
En yakın fiyat rakibi amazonda 45li zero set 430 tl.
https://www.hepsiburada.com/magaza/hepsiburada?ftid=fem_8wkookzahbb65nwg&kategori=60001547&markalar=Okey
Alıntıyı görüntüle