Öneri Okul eşyaları alabileceğim site önerisi

Şöyle bir sepet yaptım. Nasıl? Tükenmez kalemler pek hoşuma gitmedi. Belki değiştirebilirim.
Alıntıyı görüntüle
Uçlu kalem olarak Tombow Mono Graph ya da uni kuru toga önerimdir sizin seçtiğiniz kalemide kullandim bu ikisi daha kaliteli diyebilirim ayrica kuru togada güzel bir özellik var siz yazdıkça mekanizma ucunu döndürüyor tum yazilarinizi aynı incelikte yazabiliyorsunuz araştırırsaniz daha iyi görürsünüz

rotring önermem yere düştükleri gibi metal uçları yamuluyor bir daha kullanamıyorsunuz

Uçlu kalem olarak Tombow Mono Graph ya da uni kuru toga önerimdir sizin seçtiğiniz kalemide kullandim bu ikisi daha kaliteli diyebilirim ayrica kuru togada güzel bir özellik var siz yazdıkça mekanizma ucunu döndürüyor tum yazilarinizi aynı incelikte yazabiliyorsunuz araştırırsaniz daha iyi görürsünüz
Kuru Toga'yı beğendim. Onu almayı düşünüyorum. Şuan tek problemim bütün defterlerin aynı olması. Farklı olsa daha iyi olurdu fakat Gıpta olarak pek güzel bir şey bulamadım. Biraz daha araştırayım. Kaliteli bir silgi önerebilir misiniz??

Kuru Toga'yı beğendim. Onu almayı düşünüyorum. Şuan tek problemim bütün defterlerin aynı olması. Farklı olsa daha iyi olurdu fakat Gıpta olarak pek güzel bir şey bulamadım. Biraz daha araştırayım. Kaliteli bir silgi önerebilir misiniz??
Dust-Free ve sınav silgisi olanlar güzel oluyor herhangi bir marka öneremiyorum çoğu aynı genelde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Iggy marka defterlerin desenleri güzel oluyorda desenli olunca fiyattada bi artış oluyor aynı zamanda D&Rda güzel defterler var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,009
Üyeler
192,583
Son üye
alperenshn
Geri