Link yok.Metin küfür içerdiği için direkt olarak buraya koymadım. Buraya tıklayarak aşağıda anlattığım hikayeye ulaşabilirsiniz.
18 eylülde ben storye böyle bir yazı attım. 10 kişiye yakın öğrenci bu hikayemi hocalara şikayet etmiş. Bugün rehberliğe gittim bu hikayeyi a4 kağıdına basıp gösterdiler bana. Disiplin falan diyorlardı. Okul hakkında bir şey olması umurumda değil ama hukuka v.b taşıyacaklarını söylüyorlar.
Ben de şöyle bir savunma yaptım.
Bu yazıda asla bir okul ismi geçmiyor, bu yazıda herhangi bir şahıs ismi geçmiyor. Dışarıdan kaçak girmesin sebebi bizim okulda söylenen bir sebep dediler fakat ben bu sebebi bir kaç okulda daha olduğunu öğrendim. Son olarak da 80-100 TL lik formanızı alarak okula giremeyecek mi yazmışım. Fakat bizim okul kıyafetleri 150 TL'den aşağı değil.
Bana ne olur ve siz ne yapmamı önerirsiniz? Bugün gittim özür diledim annem falan geldi ama hocalar kararında sabit.
Yazdığın şeyi kontrol edip cevaplasaydın keşke.Buraya yazan yere tıklayın açılıyor.
Okul ismi geçmesede hangi okula ithamda bulunduğun belli.Bu yazıda asla bir okul ismi geçmiyor, bu yazıda herhangi bir şahıs ismi geçmiyor. Dışarıdan kaçak girmesin sebebi bizim okulda söylenen bir sebep dediler fakat ben bu sebebi bir kaç okulda daha olduğunu öğrendim. Son olarak da 80-100 TL lik formanızı alarak okula giremeyecek mi yazmışım. Fakat bizim okul kıyafetleri 150 TL'den aşağı değil.
Ben bulamadım hocamBuraya yazan yere tıklayın açılıyor.
Yazdığın şeyi kontrol edip cevaplasaydın keşke.
Yazdığın şeyi kontrol edip cevaplasaydın keşke.
Böyle büyük seviyede bir saygısızlık yüzünden disiplin ceza verir bence, eğer ağır bir ceza alırsa ilerde iş hayatı dair her durumunu etkileyecek muhtemelen.Hocam okudum ve ciddi anlamda haksızsınız. Öğretmenler kararlıysa yapabileceğiniz herhangi bir şey yok gibi görünüyor. Ama lise de bununla uğraşmazlar, göz korkuturlar diye düşünüyorum.