Neler Yeni

Okul, hakkımda soruşturma başlatacağını söyledi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Rutherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
İlhan Mert
İlgilendiği Kategoriler
Minecraft ve Speedrun
Instagram
ilhanxmert
Steam
ilhanxmert
Discord
liluziilhxn#2013

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Öyle yapanlar da var ben hariç
Sen de onları ispikle o zaman. Yapılan kahpelik milletin yanına kâr olacak değil ya. Gerçi dediğim gibi bundan sonra diyelim ki okulda kaldın müdürün, idarenin yanına giderken ister istemez içinde bir utanç duygusu olacak.
Şiddetli tavsiyem ayrılman olacak.

Rutherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
İlhan Mert
İlgilendiği Kategoriler
Minecraft ve Speedrun
Instagram
ilhanxmert
Steam
ilhanxmert
Discord
liluziilhxn#2013
Sosyal medyada herkese açık mı sövüyorlar? Herkes öğretmenlerin arkasından konuşur zaten.
kaldı ki ben orada hava atmak veya ilgi çekmek için paylaşmadım bu hikayeyi. küfür etmem hatalı. okuldaki öğrencilerin %96 sı bu kıyafet kuralından rahatsız ama hiç biri sesini çıkartamıyor. okuldan bir kaç kişi de bu hikayeyi beğendi zaten. öğrencilere asker, hapis mahkumu gibi davranmalarından bıktığım için sinirden küfür ettim orda.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Neden edepli bir şekilde sitem veya eleştiri yapmak yerine 2 kelimede bir küfür içeren şeyler yazarsın anlayamıyorum hiç düşünmüyor musun sonunun nereye geleceğini? Bu olay yüzünden gelecekteki hayatın büyük oranda etkilenebilir.

Rutherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
İlhan Mert
İlgilendiği Kategoriler
Minecraft ve Speedrun
Instagram
ilhanxmert
Steam
ilhanxmert
Discord
liluziilhxn#2013
Sen de onları ispikle o zaman. Yapılan kahpelik milletin yanına kâr olacak değil ya. Gerçi dediğim gibi bundan sonra diyelim ki okulda kaldın müdürün, idarenin yanına giderken ister istemez içinde bir utanç duygusu olacak.
Şiddetli tavsiyem ayrılman olacak.
hocam ben bu tür boş işlerle uğraşmak istemiyorum. hata yapmışsam yapmışım zaman makinam yok zamanda geri gidemem. kaldı ki beni kim şikayet etmiş onu da bilmiyorum. birilerinin hocaya küfür etmesi beni etkilemez neden şikayet edeyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden edepli bir şekilde sitem veya eleştiri yapmak yerine 2 kelimede bir küfür içeren şeyler yazarsın anlayamıyorum hiç düşünmüyor musun sonunun nereye geleceğini? Bu olay yüzünden gelecekteki hayatın büyük oranda etkilenebilir.
açıkladım üstteki yazıda

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Daha fazla kurcalama verecekleri cezaya razı ol geç, sen haksızsın. Öğretmenlerine, okul yönetimine küfür etmen seni havalı yapmaz.

Rutherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
İlhan Mert
İlgilendiği Kategoriler
Minecraft ve Speedrun
Instagram
ilhanxmert
Steam
ilhanxmert
Discord
liluziilhxn#2013
Daha fazla kurcalama verecekleri cezaya razı ol geç, sen haksızsın. Öğretmenlerine, okul yönetimine küfür etmen seni havalı yapmaz.
kaç kere dedim havalı olmak değil amacım havalı olup napayım?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
okuldan bir kaç kişi de bu hikayeyi beğendi zaten. öğrencilere asker, hapis mahkumu gibi davranmalarından bıktığım için sinirden küfür ettim orda.
Yanlış.

Okul kıyafetleri sınıf ayrımını, kıyafet artistliği gibi durumları basite indirger. Şimdi şöyle düşün:
Herkes serbest. Bazı kızların akli dengesi olmuyor ve fahişe gibi giyinebiliyorlar. Bu baksan da bakmasan da kız önünden geçecek. Ne yapayım gözümü mü kapayayım? Görsel kirlilik yaratıyorlar. Askılı ile okula geliyorlar. Pilaja değil okula geliyorsun. Saçma sapan kıyafet giyiliyor bu durumda yani.

Her sabah kalktığında bugün yeşili mi maviyi mi siyahı mı gibi düşünmezsin.
hocam ben bu tür boş işlerle uğraşmak istemiyorum. hata yapmışsam yapmışım zaman makinam yok zamanda geri gidemem. kaldı ki beni kim şikayet etmiş onu da bilmiyorum. birilerinin hocaya küfür etmesi beni etkilemez neden şikayet edeyim?
Onları etkiliyormuş işte. Hepsi birer karaktersiz oldukları için her şeyi millete yetiştiriyorlar. Hadi bu durumu yaşadın bari instagramda o lisedeki arkadaşları çıkar ve ilgi, muhabbeti kes. Herhangi birisi bile yapmış olabilir.

Rutherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
İlhan Mert
İlgilendiği Kategoriler
Minecraft ve Speedrun
Instagram
ilhanxmert
Steam
ilhanxmert
Discord
liluziilhxn#2013
Yanlış.

Okul kıyafetleri sınıf ayrımını, kıyafet artistliği gibi durumları basite indirger. Şimdi şöyle düşün:
Herkes serbest. Bazı kızların akli dengesi olmuyor ve fahişe gibi giyinebiliyorlar. Bu baksan da bakmasan da kız önünden geçecek. Ne yapayım gözümü mü kapayayım? Görsel kirlilik yaratıyorlar. Askılı ile okula geliyorlar. Pilaja değil okula geliyorsun. Saçma sapan kıyafet giyiliyor bu durumda yani.

Her sabah kalktığında bugün yeşili mi maviyi mi siyahı mı gibi düşünmezsin.

Onları etkiliyormuş işte. Hepsi birer karaktersiz oldukları için her şeyi millete yetiştiriyorlar. Hadi bu durumu yaşadın bari instagramda o lisedeki arkadaşları çıkar ve ilgi, muhabbeti kes. Herhangi birisi bile yapmış olabilir.
Hocam belirli kıyafet kuralları konulsun da çoğu kişi tek tişört tek pantolon alıyor okula özel. her gün terleyince bu tişörtleri her gün makinaya atmak zorunda kalıyorlar. yoksa pis mi gidecekler okula?

mfimmel

80+ Silver
Metin küfür içerdiği için direkt olarak buraya koymadım. Buraya tıklayarak aşağıda anlattığım hikayeye ulaşabilirsiniz.

18 eylülde ben storye böyle bir yazı attım. 10 kişiye yakın öğrenci bu hikayemi hocalara şikayet etmiş. Bugün rehberliğe gittim bu hikayeyi a4 kağıdına basıp gösterdiler bana. Disiplin falan diyorlardı. Okul hakkında bir şey olması umurumda değil ama hukuka v.b taşıyacaklarını söylüyorlar.

Ben de şöyle bir savunma yaptım.

Bu yazıda asla bir okul ismi geçmiyor, bu yazıda herhangi bir şahıs ismi geçmiyor. Dışarıdan kaçak girmesin sebebi bizim okulda söylenen bir sebep dediler fakat ben bu sebebi bir kaç okulda daha olduğunu öğrendim. Son olarak da 80-100 TL lik formanızı alarak okula giremeyecek mi yazmışım. Fakat bizim okul kıyafetleri 150 TL'den aşağı değil.

Bana ne olur ve siz ne yapmamı önerirsiniz? Bugün gittim özür diledim annem falan geldi ama hocalar kararında sabit.
Dava sonuçlanmaz herhangi bir hedef net olarak belirtilmemiş. Sende mizah amaçlı yazmışsın zaten fakat böyle şeyleri güvendiğin arkadaşların veya ortamın arasında yapmayı bilmen gerekiyordu.

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
bu story çok cringe ve yüzde yüz hatalısın tavsiyem okul değiştirmen

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
..
Metin küfür içerdiği için direkt olarak buraya koymadım. Buraya tıklayarak aşağıda anlattığım hikayeye ulaşabilirsiniz.

18 eylülde ben storye böyle bir yazı attım. 10 kişiye yakın öğrenci bu hikayemi hocalara şikayet etmiş. Bugün rehberliğe gittim bu hikayeyi a4 kağıdına basıp gösterdiler bana. Disiplin falan diyorlardı. Okul hakkında bir şey olması umurumda değil ama hukuka v.b taşıyacaklarını söylüyorlar.

Ben de şöyle bir savunma yaptım.

Bu yazıda asla bir okul ismi geçmiyor, bu yazıda herhangi bir şahıs ismi geçmiyor. Dışarıdan kaçak girmesin sebebi bizim okulda söylenen bir sebep dediler fakat ben bu sebebi bir kaç okulda daha olduğunu öğrendim. Son olarak da 80-100 TL lik formanızı alarak okula giremeyecek mi yazmışım. Fakat bizim okul kıyafetleri 150 TL'den aşağı değil.

Bana ne olur ve siz ne yapmamı önerirsiniz? Bugün gittim özür diledim annem falan geldi ama hocalar kararında sabit.
dogru konu ama yanlış üslub dostum seni bitirir üzücü umarım o kadar sıkıntıya sokmazlar.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,273
Üyeler
165,154
Son üye
RamazanBaygara
Top Bottom