Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
Mașallah bi insan hocasından bu kadar nefret duyabilir max ana avrat gitmișsin.
Sırf görevini yaptığın için senden yaşça küçük ve öğrencin olan birinin bu kadar ağır küfürler etmesi zaten...Neyse hak edilen ne ise o olsun demek düşer bize.Böyle büyük seviyede bir saygısızlık yüzünden disiplin ceza verir bence, eğer ağır bir ceza alırsa ilerde iş hayatı dair her durumunu etkileyecek muhtemelen.
Olum bu ne biçim bir üslup bunlar ne biçim cümleler bir de bunu burda mı paylaşıyosun yazık gerçekten madem bu kadar nefret ediyon çık okuldan gir işe bak bakıyım iş hayatı nasıl.Metin küfür içerdiği için direkt olarak buraya koymadım. Buraya tıklayarak aşağıda anlattığım hikayeye ulaşabilirsiniz.
18 eylülde ben storye böyle bir yazı attım. 10 kişiye yakın öğrenci bu hikayemi hocalara şikayet etmiş. Bugün rehberliğe gittim bu hikayeyi a4 kağıdına basıp gösterdiler bana. Disiplin falan diyorlardı. Okul hakkında bir şey olması umurumda değil ama hukuka v.b taşıyacaklarını söylüyorlar.
Ben de şöyle bir savunma yaptım.
Bu yazıda asla bir okul ismi geçmiyor, bu yazıda herhangi bir şahıs ismi geçmiyor. Dışarıdan kaçak girmesin sebebi bizim okulda söylenen bir sebep dediler fakat ben bu sebebi bir kaç okulda daha olduğunu öğrendim. Son olarak da 80-100 TL lik formanızı alarak okula giremeyecek mi yazmışım. Fakat bizim okul kıyafetleri 150 TL'den aşağı değil.
Bana ne olur ve siz ne yapmamı önerirsiniz? Bugün gittim özür diledim annem falan geldi ama hocalar kararında sabit.
en azindan para verirlerOlum bu ne biçim bir üslup bunlar ne biçim cümleler bir de bunu burda mı paylaşıyosun yazık gerçekten madem bu kadar nefret ediyon çık okuldan gir işe bak bakıyım iş hayatı nasıl.
yokAğır ergenlere sosyal medya kullanımı yasaklanmalı. Çok cringe.
Verirler para çalışırsın 12 saat, sabah 10 akşam 10 köpek gibi.en azindan para verirler
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok
Yok olum o ne? İş diyince neden çoğu insanın aklına sanayi, restoran falan geliyor? Bilgisayarımdan çalışırım başka birileri için.Verirler para çalışırsın 12 saat, sabah 10 akşam 10 köpek gibi.
Bu savunma > Sokrates savunması (Müdür: Doğru la bizim formalar 100 tl değil ki niye üstümüze alınalım salın çocuğu gitsin.)Ben de şöyle bir savunma yaptım.
Bu yazıda asla bir okul ismi geçmiyor, bu yazıda herhangi bir şahıs ismi geçmiyor. Dışarıdan kaçak girmesin sebebi bizim okulda söylenen bir sebep dediler fakat ben bu sebebi bir kaç okulda daha olduğunu öğrendim. Son olarak da 80-100 TL lik formanızı alarak okula giremeyecek mi yazmışım. Fakat bizim okul kıyafetleri 150 TL'den aşağı değil.