Neler Yeni

Okul, hakkımda soruşturma başlatacağını söyledi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Metin küfür içerdiği için direkt olarak buraya koymadım. Buraya tıklayarak aşağıda anlattığım hikayeye ulaşabilirsiniz.

18 eylülde ben storye böyle bir yazı attım. 10 kişiye yakın öğrenci bu hikayemi hocalara şikayet etmiş. Bugün rehberliğe gittim bu hikayeyi a4 kağıdına basıp gösterdiler bana. Disiplin falan diyorlardı. Okul hakkında bir şey olması umurumda değil ama hukuka v.b taşıyacaklarını söylüyorlar.

Ben de şöyle bir savunma yaptım.

Bu yazıda asla bir okul ismi geçmiyor, bu yazıda herhangi bir şahıs ismi geçmiyor. Dışarıdan kaçak girmesin sebebi bizim okulda söylenen bir sebep dediler fakat ben bu sebebi bir kaç okulda daha olduğunu öğrendim. Son olarak da 80-100 TL lik formanızı alarak okula giremeyecek mi yazmışım. Fakat bizim okul kıyafetleri 150 TL'den aşağı değil.

Bana ne olur ve siz ne yapmamı önerirsiniz? Bugün gittim özür diledim annem falan geldi ama hocalar kararında sabit.
Hocalar ne yapsa haklı

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
Tamam da bu bir kural. Hadi kuralı geçtim, sırf kıyafet için gidip de bir öğretmene bu kadar küfür etmek çok yanlış. Kıyafeti alamayacak kadar kötü durumun varsa öğretmene veya idareye bildirirsin, İnstagrama küfür yazısı yazmazsın. Her türlü hatalısın.

Sagittarius

80+ Silver
Metin küfür içerdiği için direkt olarak buraya koymadım. Buraya tıklayarak aşağıda anlattığım hikayeye ulaşabilirsiniz.

18 eylülde ben storye böyle bir yazı attım. 10 kişiye yakın öğrenci bu hikayemi hocalara şikayet etmiş. Bugün rehberliğe gittim bu hikayeyi a4 kağıdına basıp gösterdiler bana. Disiplin falan diyorlardı. Okul hakkında bir şey olması umurumda değil ama hukuka v.b taşıyacaklarını söylüyorlar.

Ben de şöyle bir savunma yaptım.

Bu yazıda asla bir okul ismi geçmiyor, bu yazıda herhangi bir şahıs ismi geçmiyor. Dışarıdan kaçak girmesin sebebi bizim okulda söylenen bir sebep dediler fakat ben bu sebebi bir kaç okulda daha olduğunu öğrendim. Son olarak da 80-100 TL lik formanızı alarak okula giremeyecek mi yazmışım. Fakat bizim okul kıyafetleri 150 TL'den aşağı değil.

Bana ne olur ve siz ne yapmamı önerirsiniz? Bugün gittim özür diledim annem falan geldi ama hocalar kararında sabit.
Ceza alırsın kimi kastettiğin belli ya okul müdürü yada bir hoca hangisi ise

majorw0w

80+ Silver
Dayak yememişssin dua et bu ne biçim yazıdır akraban felan da mı yok gören utanman lazım ben okurken utandım. Siciline işlerlerse geçmiş olsun memuriyet gitti. Okul değişmen bile gerekebilir bu yazıyı elbet üstüne alan da olur.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Kusura bakma da kanka yaptığın şeyin tutulacak hiçbir ucu yok. Savunabileceğin bir yani da yok. Bu ifade özgürlüğüne girer mi bilmiyorum ama gerçekten yanlış yapmışsın. Sicile işlenmesi bana aşırı ağır bir ceza geldi. Sonuçta memuriyet gidebilir. Ceza alınması şart bence ama bu kesinlikle sicile işlenme olmamalı. Disiplin cezası olabilir. Örneğin uzaklaştırma olabilir. O da en fazla 3 gün. Bence soruşturma başlatılacak bir yani yok ancak dediğim gibi hata tam anlamıyla sizde hocam.. Allah akıl fikir versin. Başka bir şey diyemiyorum.
@Furkan Karagülle bir el atıver be hocam.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Okul ve şahıs ismi vermesen bile bunları kime dediğin gayet açık ve net, bunu sende çok iyi biliyorsun.

Rutherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
İlhan Mert
İlgilendiği Kategoriler
Minecraft ve Speedrun
Instagram
ilhanxmert
Steam
ilhanxmert
Discord
liluziilhxn#2013
Okul kıyafeti sınıf ayrılığını, her gün ne giyeceğim gibi sorunları çözer.

Böyle bir rezillik yapıp okulda kalmana da gerek yok. Oradakş görevlisinden hocasına küfür ettikten sonra sınıftaki arkadaşların da hocanın da yüzüne bakacak gurur olmaz.
Kanka okuldaki bütün çocuklar sadece bizim okulda değil hocalara, okula söverken sorun yok ben paylaşınca mı sorun oluyor? Dava ve terbiyesizlik konusundan bahsetmiyorum. Herkes illa ki hocalara ve okula sövmüştür ve hala bunlara devam edenler de var. Herkesin sabrı bir yere kadar.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kanka okuldaki bütün çocuklar sadece bizim okulda değil hocalara, okula söverken sorun yok ben paylaşınca mı sorun oluyor? Dava ve terbiyesizlik konusundan bahsetmiyorum. Herkes illa ki hocalara ve okula sövmüştür ve hala bunlara devam edenler de var. Herkesin sabrı bir yere kadar.
Sosyal medyada herkese açık mı sövüyorlar? Herkes öğretmenlerin arkasından konuşur zaten.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,833
Üyeler
163,732
Son üye
kumtepe7
Top Bottom