M mert066 80+ Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 256 Reaksiyon skoru 42 30 Eylül 2022 #1 Selam google destekleri olmadığı için korkuyorum almaya ama teknik özellikler güzel alınır mı sizce ?
Selam google destekleri olmadığı için korkuyorum almaya ama teknik özellikler güzel alınır mı sizce ?
kumarga 80+ Bronze Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 1,016 Reaksiyon skoru 448 30 Eylül 2022 #2 mert066 yazmış: Selam google destekleri olmadığı için korkuyorum almaya ama teknik özellikler güzel alınır mı sizce ? Devamı için tıklayın... google desteği sanırsam g space ile hallediliyo kuzenimde var huawei cihaz youtube google gibi platformları kolay bir şekilde kullanıyor Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 30 Eylül 2022 ancak ben ipad kullanıyorum okulda ve evde notability gibi not almak ve çalışma kağıdı gibi işlerde aşırı kolaylık sağlıyor
mert066 yazmış: Selam google destekleri olmadığı için korkuyorum almaya ama teknik özellikler güzel alınır mı sizce ? Devamı için tıklayın... google desteği sanırsam g space ile hallediliyo kuzenimde var huawei cihaz youtube google gibi platformları kolay bir şekilde kullanıyor Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 30 Eylül 2022 ancak ben ipad kullanıyorum okulda ve evde notability gibi not almak ve çalışma kağıdı gibi işlerde aşırı kolaylık sağlıyor