Neler Yeni

Okula ekran kartı getirdim diye disiplin yedim

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
gidiyosun kardeş video veya ses kaydı açıp telefonu cebe atıyorsun diyorsun ki ben ekran kartımı istiyorum böyle bir hakkınız yok güzelce konuşuyorsun onlarda para istiyor sicilinle tehdit ediyorlar sonra zınkkkk ilçe milli eğitime direk kayıtla beraber şikayet ediyorsun

oEnesQlf

80+ Silver
BAK EĞER YARIN O EKRAN KARTIMI VERMESİNLER ORAYA AMCAM AVUKAT HER TÜRLÜ HAKKIMI KULLANICAM BİLADER HAYIRDIR 15 BİN LİRA VERDİM
yarın okuldan once git mebe hatta o hocaya 500 tl verenlerle birlikte gidip guzelce durumu anlatın,ben özel okulda okudum telefon yakalatınca 1 hafta vermiyorlardı 2 de 2 hafta 3 te 1 ay dı,para isteyeni ilk senden duydum hoca kendine mi istiyor parayı okula mı, üstteki arkadaşın fikri daha iyiymiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Paşadöner
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
OLM ANLAMIYOM NEYE GÜLÜYONUZ BANADA SÖYLEYİN LA KEYFİM YERİME GELSİN
Mesaj otomatik birleştirildi:

WUHUUUU :kedi::kedi::kedi:
KANKA SAPİKMİSİN AMW EKRAN KARTINI KOKLARSİNDA OKŞAMAK NE AMWQBSKSQJKS

pc ustasi1

80+ Silver
gidiyosun kardeş video veya ses kaydı açıp telefonu cebe atıyorsun diyorsun ki ben ekran kartımı istiyorum böyle bir hakkınız yok güzelce konuşuyorsun onlarda para istiyor sicilinle tehdit ediyorlar sonra zınkkkk ilçe milli eğitime direk kayıtla beraber şikayet ediyorsun
aslan parçası telefonum olmadığını hatırlatmasan iyiydi :uzgunpeepo:

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kürşad Hasgül

kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama ben lisedeyken hiçbir hocaya hiçbir öğrenciden zorla eşya alamazdı telefon yakalayınca bile zarzordu sen düşün senin yerinde olsam polis gelse dahi vermezdim

AeRix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
berkay baltalı
yarın doğruca mebe gidiyorsun dostum ama komik olay güldük allah affetsin :D

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Uğur
Arkadaşlar dün gün boyunca öğretmenler toplantısı yapıldı bende öğle arasında gidiym kargomu alayım geleyim dedim çıkıştada eve götürürüm. Geldim okula koydum çantama ekran kartını dersde bedendi hoca saldı bende dedim çıkıym sınıfa şu ekran kartım bakıym çok heyecanlı bi şekilde çıktım açtım kargoyu bi kaç elledim dokundum sevdim sonra koridorda hoca geziyormuş beni gördü napıyon sen dedi tuttu kolumdan ekran kartıyla beraber müdür yard. odasına bi kaç işlem yaptılar aileni çağırıcaz dediler siciline işlicek ayrıca ekran kartmım almam için 500 TL vermem gerekiyomuş
sizce burada kim haklı ve sicilime işlicek kadar bişi yapmadım ki bi yol gösterin kaldım böyle ailemede söyleyemedim
ekran kartı ne sevmeye değecek bişey olsun :D

pc ustasi1

80+ Silver
kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama ben lisedeyken hiçbir hocaya hiçbir öğrenciden zorla eşya alamazdı telefon yakalayınca bile zarzordu sen düşün senin yerinde olsam polis gelse dahi vermezdim
disiplin korkusu bro anne baba korkusu

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
ahmet burak kara

Kardeşim hiçbir sınava girmeyen adamı, üç beş gün okula uğrayan adamı sınıfta bırakmayan yrrrk gibi eğitim sisteminde neyin disiplini neyin cezası?

Komik olan iki nokta var benim açımdan:
1- Öğretmenler ciddiyse kafalarındaki normalde beyin bulunması gereken yerdeki boşluk
2- Dalgasına veya korkutmak amaçlı artık her neyse senin buna inanman.

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
ege
fake değilse de sonuçta bu kartın parasını ailen vermedi mi söyle onlara büyükler kendi aralarında halletsinler sorunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,812
Üyeler
161,503
Son üye
Kadir Kardeş
Top Bottom