Neler Yeni

Okula gitmek istemiyorum.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,040
İsim
göksel yurtcan
Okul harici bir mesleğe heves ediyorum. Zaten bana baştan beri eğitim sistemi ve okul berbat geliyor her gün nefret ile gidiyorum. Lise sınavı var babam benden 430 puan istiyor zaten sevmiyorum okulu niye zorluyosun zaten 20 gün kalmış sınava ölsem alamam o puanı. Babamla konuşuyoruz heves ettiğim meslek farklı okul ile ilgisi yok diyorum yine lise oku diploma al diyor. Tamam okuruz okumasinada 430 ne alaka zaten mesleğimle alakası yok. Bırak beni mesleğe gideyim meslek öğrenip paramı kazanayio diyorum, yok universite planı yapıyor en iyisine gitmemi istiyor zorla o puan gelecek diyor. Ben artık bıktım anlaşamıyoruz zaten mesleğime güzel gözle bakmiyorlar okul oku yine yaparsin diyorlar. Okulu okuyup bitirdikten sonra o mesleği nasıl yapayim? Ben artık bıktım anlaşamıyoruz hiçbir türlü anlamiyor okulla kafayı bozmuş cahiller babama bunu nasıl anlatacak artık bu yazıları gösterecem.
en iyisi meslek lisesi aga ben meslekteydim enai gibi anadolu geçtim meslek daha iyiydi okulu bitiriyorsun mesleğin direk elinde eğer imkanın varsa kaliteli bir meslek lisesine git az sayıdada olsa hala güzel meslek liseleri var

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,522
İsim
uwu
bnde sevmiyorum evde çalışmak daha rahat sanırım sende lgs öğrencisisn rakibin mutlu:):F::F:

Dexes

80+ Bronze
lisede meslek lisesine gitmeyi çok istiyordum babam göndermedi şehrimdeki en iyi meslek lisesine gidebilecekken kötü orta arası bi anadoluya gönderdiler. şuanda üni okuyorum ama hiçbir hevesim yok keşke meslek lisesine gitseydim diyorum. benden sana abi tavsiyesi gerçekten meslek öğrenmek istiyorsan meslek lisesine git ama meslek lisesinin ortamı da biraz tehlikeli olabilir aileni ikna edip gidersen de kendine sahip çık ailen seninle gurur duyacaktır. babanla da düzgünce konuş tek seferde ikna olmaz muhtemelen sürekli konuş bi zaman sonra pes edebilir. umarım gönlündeki mesleği icra edersin.

Öğretmenleri de öğrencileri de kafadan çatlak. Yüksek puanlı mesleğe gideceksen git ancak düşük puanlı ise YANAŞMA.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fettah Özalp
lisede meslek lisesine gitmeyi çok istiyordum babam göndermedi şehrimdeki en iyi meslek lisesine gidebilecekken kötü orta arası bi anadoluya gönderdiler. şuanda üni okuyorum ama hiçbir hevesim yok keşke meslek lisesine gitseydim diyorum. benden sana abi tavsiyesi gerçekten meslek öğrenmek istiyorsan meslek lisesine git ama meslek lisesinin ortamı da biraz tehlikeli olabilir aileni ikna edip gidersen de kendine sahip çık ailen seninle gurur duyacaktır. babanla da düzgünce konuş tek seferde ikna olmaz muhtemelen sürekli konuş bi zaman sonra pes edebilir. umarım gönlündeki mesleği icra edersin.
Usta şaştım kaldım Kayseri'de zaten en assa Anadolu 430 onun altı kız meslek falan mesleğe ölse salmiyor zaten imam hatipede ölsem hitmem tek çare obp puanı ile bir lise onada izin vermiyor kafama sıkcam artık delirecem herkes üstüme geliyor sizofren oldum artık kafayı yiycem

1905

80+ Silver
adam iyiliğini düşünüyor
babasının niyeti kötü değil ama her üni okuyan başarılı olmuyor kaldı ki başarılı olsa bile mutlu olmayabiliyor. 30bin kazanıp mutlu olmamaktansa 10bin kazanıp mutlu olayım kafasındayım ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öğretmenleri de öğrencileri de kafadan çatlak. Yüksek puanlı mesleğe gideceksen git ancak düşük puanlı ise YANAŞMA.
doğrudur hocam kötü meslek liseleride kötü oluyor cidden. ama sağlam bi meslek lisesine gittikten sonra her türlü anadolu lisesinden iyidir.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fettah Özalp
bnde sevmiyorum evde çalışmak daha rahat sanırım sende lgs öğrencisisn rakibin mutlu:):F::F:
Rakibim senmisin? Hayatın boyunca 9-5 kölesi olacaksın sen oku para için insanlar sizi kullanıyor basamak olmuşsunuz farkında değilsiniz hep başkası için çalışacaksın

1905

80+ Silver
Usta şaştım kaldım Kayseri'de zaten en assa Anadolu 430 onun altı kız meslek falan mesleğe ölse salmiyor zaten imam hatipede ölsem hitmem tek çare obp puanı ile bir lise onada izin vermiyor kafama sıkcam artık delirecem herkes üstüme geliyor sizofren oldum artık kafayı yiycem
430 imkansız diyorsun madem puanın yetmediği zaman istese de gönderemez sen yine elinden geleni yap hocalarınla da durumu konuş onlar da kkonuşmaya çalışsınlar.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fettah Özalp
babasının niyeti kötü değil ama her üni okuyan başarılı olmuyor kaldı ki başarılı olsa bile mutlu olmayabiliyor. 30bin kazanıp mutlu olmamaktansa 10bin kazanıp mutlu olayım kafasındayım ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

doğrudur hocam kötü meslek liseleride kötü oluyor cidden. ama sağlam bi meslek lisesine gittikten sonra her türlü anadolu lisesinden iyidir.
Sağlam bir lis meslek e var yakında bütün sulalem orda bişey olmaz bana 30 40 tanıdık var puanida yuksek bir lise kaliteli ama izin vermiyor gitmeme

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
La bende kayseriliyim baban kayseri fene mi git diyo yuh bizim kuzen oraya gitmeye çalıştı 370 aldı benim sana tavsiyem çıraklığa geç ya da açığa.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,522
İsim
uwu
Rakibim senmisin? Hayatın boyunca 9-5 kölesi olacaksın sen oku para için insanlar sizi kullanıyor basamak olmuşsunuz farkında değilsiniz hep başkası için çalışacaksın
sen öyle san bn lise ve üniversite diplomamla yazılım çalışırken artık kişiliğine değil o kağıda bakıyorlar ama haklısın

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fettah Özalp
430 imkansız diyorsun madem puanın yetmediği zaman istese de gönderemez sen yine elinden geleni yap hocalarınla da durumu konuş onlar da kkonuşmaya çalışsınlar.
Usta tek çare lgsde batircam obp puan 81 81 ile bir Anadolu'ya gitcem kendi işime bakcam

melidoas6

80+ Silver
Agam, seçimlerden sonra eğitim sistemi sil baştan değişecektir. Bir şans daha ver. Olmadı zaten 10 veyahut 9'da açığa geçersin. Eğer ki eğitim sistemi gerçekten iyi bir konuma gelirse de pişman olmazsın.
Sistem değişse bile bu sene uygulamazlar 2 sene sonra filan boş yere umut verme bence

1905

80+ Silver
Sağlam bir lis meslek e var yakında bütün sulalem orda bişey olmaz bana 30 40 tanıdık var puanida yuksek bir lise kaliteli ama izin vermiyor gitmeme
dediğim gibi hocalarınla görüş onlar bu durumu çok yaşıyordur sen ben gibi kaç kişi görmüşlerdir. herşeyin bi çaresi bulunur kafaya takma

Top Bottom