M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 11,040
- İsim
- göksel yurtcan
en iyisi meslek lisesi aga ben meslekteydim enai gibi anadolu geçtim meslek daha iyiydi okulu bitiriyorsun mesleğin direk elinde eğer imkanın varsa kaliteli bir meslek lisesine git az sayıdada olsa hala güzel meslek liseleri varOkul harici bir mesleğe heves ediyorum. Zaten bana baştan beri eğitim sistemi ve okul berbat geliyor her gün nefret ile gidiyorum. Lise sınavı var babam benden 430 puan istiyor zaten sevmiyorum okulu niye zorluyosun zaten 20 gün kalmış sınava ölsem alamam o puanı. Babamla konuşuyoruz heves ettiğim meslek farklı okul ile ilgisi yok diyorum yine lise oku diploma al diyor. Tamam okuruz okumasinada 430 ne alaka zaten mesleğimle alakası yok. Bırak beni mesleğe gideyim meslek öğrenip paramı kazanayio diyorum, yok universite planı yapıyor en iyisine gitmemi istiyor zorla o puan gelecek diyor. Ben artık bıktım anlaşamıyoruz zaten mesleğime güzel gözle bakmiyorlar okul oku yine yaparsin diyorlar. Okulu okuyup bitirdikten sonra o mesleği nasıl yapayim? Ben artık bıktım anlaşamıyoruz hiçbir türlü anlamiyor okulla kafayı bozmuş cahiller babama bunu nasıl anlatacak artık bu yazıları gösterecem.