Neler Yeni

Okula gitmek istemiyorum.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fettah Özalp
sen öyle san bn lise ve üniversite diplomamla yazılım çalışırken artık kişiliğine değil o kağıda bakıyorlar ama haklısın
Okul okuyup 15 yılda mesleğine alakasız olan 25 ders aynı anda görüp yazılımcı olan senmi yoksa evde kafam rahat çalışan benmi yillarin çop oluyor

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,523
İsim
uwu
Okul okuyup 15 yılda mesleğine alakasız olan 25 ders aynı anda görüp yazılımcı olan senmi yoksa evde kafam rahat çalışan benmi yillarin çop oluyor
bunu bilmiyorummu sanıyorsun yurt dışına çıkarken en azından onların yardımı olacak

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fettah Özalp
dediğim gibi hocalarınla görüş onlar bu durumu çok yaşıyordur sen ben gibi kaç kişi görmüşlerdir. herşeyin bi çaresi bulunur kafaya takma
Usta takma diyonda kafati siyircam artık üstüme geliyorlar hiç bı isye yaramiyon diyolarlar sürekli başkaları ile kiyaslaniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

fight club izleyince
Doğru olması dışında sorun yok bizler tarihin ortanca çocuklarıyız .d

milenix

80+ Gold
Oyun yapıyorum kendi çapında ama basariliyim inan bana e ticaret ilede ugarasiyorum
Yazılımcı bir abin olarak söylüyorum: yanlış düşünüyorsun. Ve 14 yaşında e-ticaret ile nah uğraşabilirsin. Kafanı İnstagram'dan kaldır.

1905

80+ Silver
Usta takma diyonda kafati siyircam artık üstüme geliyorlar hiç bı isye yaramiyon diyolarlar sürekli başkaları ile kiyaslaniyorum
hocam bizde o yollardan geçtik bunlar büyütülecek şeyler değil büyüdüğünde anlıyorsun ki senin geleceğin için endişeleniyorlar o yüzden bukadar baskıcılar.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fettah Özalp
Yazılımcı bir abin olarak söylüyorum: yanlış düşünüyorsun. Ve 14 yaşında e-ticaret ile nah uğraşabilirsin. Kafanı İnstagram'dan kaldır.
Siz benim Instagram'da ogrendigimimi dusunuyorsunuz? Dedemin arkadaşının oğlu 4 yıl önce konuştuk o bile o zaman parayı basıyordu aklım orda el verdi oradan beri heves saliyorum simde herkes e ticaret ile uğraşıyor herkes milyoner olmuş hem isimde basarili olup olmadığımı nerden biliyorsun?

şş öyle deme abisi ugrasıyor o (!)
Geç kanka dalgani moral bozacakniseniz yorum yazmayın insanların kalbini boş yere kırmayın sizene isimden ben ne için konu acmisim siz dalga geçiyorsunuz benle ayıp ediyorsunuz.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Okul harici bir mesleğe heves ediyorum. Zaten bana baştan beri eğitim sistemi ve okul berbat geliyor her gün nefret ile gidiyorum. Lise sınavı var babam benden 430 puan istiyor zaten sevmiyorum okulu niye zorluyosun zaten 20 gün kalmış sınava ölsem alamam o puanı. Babamla konuşuyoruz heves ettiğim meslek farklı okul ile ilgisi yok diyorum yine lise oku diploma al diyor. Tamam okuruz okumasinada 430 ne alaka zaten mesleğimle alakası yok. Bırak beni mesleğe gideyim meslek öğrenip paramı kazanayio diyorum, yok universite planı yapıyor en iyisine gitmemi istiyor zorla o puan gelecek diyor. Ben artık bıktım anlaşamıyoruz zaten mesleğime güzel gözle bakmiyorlar okul oku yine yaparsin diyorlar. Okulu okuyup bitirdikten sonra o mesleği nasıl yapayim? Ben artık bıktım anlaşamıyoruz hiçbir türlü anlamiyor okulla kafayı bozmuş cahiller babama bunu nasıl anlatacak artık bu yazıları gösterecem.
ben bilişimci olmama rağmen mecbur diploma için üniversite okuyorum diploması olmayanı takmıyor insanlar

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
Okul harici bir mesleğe heves ediyorum. Zaten bana baştan beri eğitim sistemi ve okul berbat geliyor her gün nefret ile gidiyorum. Lise sınavı var babam benden 430 puan istiyor zaten sevmiyorum okulu niye zorluyosun zaten 20 gün kalmış sınava ölsem alamam o puanı. Babamla konuşuyoruz heves ettiğim meslek farklı okul ile ilgisi yok diyorum yine lise oku diploma al diyor. Tamam okuruz okumasinada 430 ne alaka zaten mesleğimle alakası yok. Bırak beni mesleğe gideyim meslek öğrenip paramı kazanayio diyorum, yok universite planı yapıyor en iyisine gitmemi istiyor zorla o puan gelecek diyor. Ben artık bıktım anlaşamıyoruz zaten mesleğime güzel gözle bakmiyorlar okul oku yine yaparsin diyorlar. Okulu okuyup bitirdikten sonra o mesleği nasıl yapayim? Ben artık bıktım anlaşamıyoruz hiçbir türlü anlamiyor okulla kafayı bozmuş cahiller babama bunu nasıl anlatacak artık bu yazıları gösterecem.
hocam ben ilçemdeki en iyi 2. anadolu lisesine gidebiliyordum ama gitmedim çıraklığa yazıldım benim babam su tesisatçısı ben ilk dediğimde istemededi beni en son çare olarak gör derdi ben ilk 3 4 ay gittim sonra dedim baba ben gitmek istemiyorum yks de atanamam dedim çükü ben ea yım ve bütün ealar açıkda bildiğim kadarıyla babamı zar zor ikna ettim ve kendimi çıraklığa yazdırdım he ne dediklerim gibi ortam çok kötü her tenefüs okul bahçesinin ücra köşelerinde sigara içiyorlar ama kendini koruyabilrsin benim gibi he ne işin özeti gerçekden istediğin mesleği yapıcaksan bunu babana adam akıllı anlat gidip babana AĞLAMA adam akıllı anlat ben öyle yaptım ve şuan mutluyumhe ne işin sonucunda mesleği iyi öğrenirsem paraya para demiycem sende öyle ol kendini tamamiyle mesleğine ver

milenix

80+ Gold
Siz benim Instagram'da ogrendigimimi dusunuyorsunuz? Dedemin arkadaşının oğlu 4 yıl önce konuştuk o bile o zaman parayı basıyordu aklım orda el verdi oradan beri heves saliyorum simde herkes e ticaret ile uğraşıyor herkes milyoner olmuş hem isimde basarili olup olmadığımı nerden biliyorsun?

Geç kanka dalgani moral bozacakniseniz yorum yazmayın insanların kalbini boş yere kırmayın sizene isimden ben ne için konu acmisim siz dalga geçiyorsunuz benle ayıp ediyorsunuz.
Senin gibi düşünen onlarca kişi tanıdım hepsini battı. O iş sandığınız gibi değil. Çocuk aklı olduğu için çok yadırgamıyacağım. İlerde kendine güleceksin ne kadar saçma düşünüyormuşum diye. Hayat aklında kurguladığın gibi değildir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Keşke eski eğitim hayatıma geri dönebilsem okumak gibisi yok

Rakibim senmisin? Hayatın boyunca 9-5 kölesi olacaksın sen oku para için insanlar sizi kullanıyor basamak olmuşsunuz farkında değilsiniz hep başkası için çalışacaksın
çok fazla motivasyon videosu izledin sanırsam :D

instangram tiktok gibi platformlarda görüp böyle düşünme yanarsın çok kolaymış gibi anlatılır fakat kolay para diye bir şey yoktur(torpilli olmadığın sürece :D )

Top Bottom