SEmrey
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 370
- İsim
- Emre
Yaşına göre iyi hocam allah daha çok kazandırsın, kendini geliştirmeye bak ben şu an 20 yaşındayım ve açık üniversiteye yazıldım. Sende bunu yap.Cat kabloları biz çekiyoruz, geri kalanları elektrikçilere bırakıyoruz. Mesela ben azda olsa elektrikten anlarım o kısmı ben yapsam 1 kere görsünler tamam. Bu işi de bilgi işlem yapıyormuş diyip bize kitlerler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerdeee , 19 alıyorum hocam hadi söylemeyecektim de dayanamadım
Ben elektirikten anlamadığım için hiç bakmadan adamları çağırıyordum. Ama atıyorum data kablosunda sıkıntı varsa hemen pense ile kesip tekrardan jak çakıyorum.Cat kabloları biz çekiyoruz, geri kalanları elektrikçilere bırakıyoruz. Mesela ben azda olsa elektrikten anlarım o kısmı ben yapsam 1 kere görsünler tamam. Bu işi de bilgi işlem yapıyormuş diyip bize kitlerler.
Nerdeee , 19 alıyorum hocam hadi söylemeyecektim de dayanamadım
lise mezunu olarak bilgi işlemde çalıştım ve çalışıyorum'da. Ama buraya gelmem tanıdıklarım sayesinde oldu yoksa kim ne yapsan lise mezunu ve bir bilgisayar meraklısını. Ve ileride en azından 2 yıllık açıktan bilgisayar programcılığı bölümünün faydası olacağını inanıyorum.
Yaşına göre iyi hocam allah daha çok kazandırsın, kendini geliştirmeye bak ben şu an 20 yaşındayım ve açık üniversiteye yazıldım. Sende bunu yap.
Son düzenleme: