user316269
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 18
- İsim
- cosmo
7. sınıfım okulda bugün biri arkamdan itti bende arkadaşa çarptım arkadaşla öyle küçükten bir kavga ettik onun arkadaşı ise niye dalıyorsun çocuğa diyip tekme attı ben sırama giderken (çocuğa) küfür ettim annesine etmedim ve bugün çıkışta bekliyorum kaçışın yok dedi biz bi şekilde kaçtık. çocuk benden 2-3 cm uzun ve bacakları uzun ve zayıf. sert tekmeler atıyor ben bu çocuğu nasıl hallederim? gözlük kullanıyorum kavgada gözlük kırılacak korkusuda var ve kavga korkumda var kavgadan yana degilim. bu cocuga yazdım işte instagramdan ben senin annene küfür etmedim ne suçum var falan dedim yalan söyleme dedi işte sonra tehditler etmeye başladı bunun yarınıda var bugün kaçmış olabilirsin falan dedi daha sonra eğer bana vurursan sicil yemeyi göze al dedim şikayet ederim dedim sonra kanıt? dedi ve yazdığı tehdit mesajını silmiş. ardından bende kanıtlık bir şey yok dedim seni hocaya söylemeyeceğim ama vurursan aileme söylerim dava açarlar falan dedim birdaha yazma bana git dedi. bende yinede dövecek korkusu var biryere sıkıştırırsa falan. nasıl tedbirli olurum?