Neler Yeni

Okulda çocuğun burnunu kırdım ceza almamak için başka okula mı gideyim?

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Adil Canbulat
Muhtemelen siciline işleyecek reşit değilsen ailenin de başı bayağı bir ağrır. burun kırarak savunma yapılır mı birader keşke biraz daha dikkat etseydin.
Kırmak gibi amacım yoktu tabii hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Arif güngör
Kırmak gibi amacım yoktu tabii hocam.
Çocukla anlaşmaya bak, şikayet muhabbetine girmesin okulda tanıdıklar falan aracı bul halletmeye çalış arkadaşlarınla birlikte. Diyecek çok bir şey yok çıkışta dayak yememeye çalış çünkü bayağı okkalı bir dayak yersin, eleman dediğin gibiyse de sadece burunla kalacağını sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer kerem
İyi olanı yapmışsın maymundan hallice bir adammış bunun gibi adamların hiç okumaya hakkı olmaması gerekiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
knk bence o eleman sıkıntılıysa müdür fln arkanızda olur olay çok ileriye gitmez bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer kerem
Bende kavga edip okul kapısını kırmıştım disipilin normalde ama aileler müdür anlaşarak hallettiler öbür adamla konuş oda ceza alıcak ailesiyle beraber anlaşıp müdürle falan konuşursaniz bir ihtimal halledebilir

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
hangi şehirdesin ve semt ne

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer kerem
Yönetimede suç atabilirsin bu adamın bu kadar kavgası var bu kadar tutanağa var uzun süredir zorbalık yapıyordu başıma bir şey gelmemesi için kendimi savundum pişmanım dersen tatlıya bağlanma ihtimali var

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
aynen kral meslekteki tüm insanlarla kavga etmiş ve konuşarak çözmüş asıl senin yazdığın şeye bak kendisi gibi anlayışlı birini bulup çözdü diye sen herkesi anlayışlı mı zannediyorsun
dostum ne içtin bilmiyorum ama ben şu vakte kadar 4 senelik meslek lisesi hayatımda beni ilgilendiren sadece 1 tane kavgaya dahil oldum, Onda da seyirciydim. Şu platformda bile sana güzel güzel izah etmeye çalışırken senin gelip bana takındığın tavırlara bak. Umarım bir gün gerçek bir kavganın içinde bulursun kendini de nasıl bir şey olduğunu anlarsın. Allah akıl fikir versin sana.

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ozan Yılmaz
dostum ne içtin bilmiyorum ama ben şu vakte kadar 4 senelik meslek lisesi hayatımda beni ilgilendiren sadece 1 tane kavgaya dahil oldum, Onda da seyirciydim. Şu platformda bile sana güzel güzel izah etmeye çalışırken senin gelip bana takındığın tavırlara bak. Umarım bir gün gerçek bir kavganın içinde bulursun kendini de nasıl bir şey olduğunu anlarsın. Allah akıl fikir versin sana.
inan bana gerçek kavganın içinde bulundum ve öyle basit bir şey değildi hatta mağdur bendim ve 1 gram suçum yokken 10 kişi tarafından darp edilmiştim hayat senin sandığın kadar toz pembe değil bu dünyada kötü insanlar da var anlamaman sinirimi bozdu sadece

Top Bottom