hiç uyarım bile olmamıştı şu zamana kadarsigara içmenin para olarak cezası var onu vergi dairesine gidip ödeyeceksin. eğer ilk kez disiplinlik olduysan uyarı cezası verirler uyarı kınama okuldan uzaklaştırma okuldan atılma diye gidiyor işte ceza sırasıyla
suçlamayı reddet yapmadım sadece içtim dersin. inşallah kabul ederlerhiç uyarım bile olmamıştı şu zamana kadar
Bizim okuldada yakalandılar normal ceza alcakOkulda elektronik sigara içerken yakalandık ve hocalar bizim bunun ticaretini yaptığımızı düşünüyorlar
Çarşamba günü kurul toplanacakmış
Yardımcı olabilir misiniz ?
Maalesef öyle bir şansımız yok video kanıtları varsuçlamayı reddet yapmadım sadece içtim dersin. inşallah kabul ederler
Umarım dostum uyarı ile geçerBizim okuldada yakalandılar normal ceza alcak
puff ne ki? bu arada video varsa kanıttır ya kınama alırsınız yada 1 hafta okuldan uzaklaştırmaMaalesef öyle bir şansımız yok video kanıtları var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olay aslına bakarsanız karşı sınıftan biri bizi ifşaladı ve bu çocuk bizden puff satmamız için söyledi yarın getir alayım dedi bizde getirmiştik ilk defa getirmiştim normalde okula
Mesaj otomatik birleştirildi:
Umarım dostum uyarı ile geçer
küçük olanlar elfbarpuff ne ki? bu arada video varsa kanıttır ya kınama alırsınız yada 1 hafta okuldan uzaklaştırma